bet at home

Nekoč so ljudje vzklikali »Dajte nam kruha in iger!«, kar pa velja še danes. Gre za nekoliko drugačne igre, a duh je isti: Ljudje si želijo vznemirjenja in kratkega pobega iz rutinskega vsakdana. Igre na srečo, kot so stave, so že od nekdaj bile namenjene kratkočasenju. Določeni ljudje pa ste v stavnici Bet at home ne zadovoljijo le z zabavo, temveč vidijo v Stavidoma priložnost za zaslužek. Stavnica zelo uspešno deluje že dobrih osemnajst let. Zanimivo je dejstvo, da je spletna stavnica Bet at home na voljo kot spletna stavnica že od preloma tisočletja.

Do bet at home preko Stavidoma

Danes si je nemogoče zamisliti, kako bi preživeli interneta. Mlajše generacije sploh niso obstajale, ko še ni bilo tako razširjenega dostopa do interneta. Vpliv interneta na stavnice je tolikšen, da je spletna stavnica Bet at home postale mesto, kjer se zbira nekaj manj kot pet milijonov uporabnikov z vsega sveta. Žal pa ta stavnica v Sloveniji ni dosegljiva kar preko vseh povezav, je pa preko Stavidoma in najmanj dva dokaza kažeta na to, kako zadovoljni so ti uporabniki. Prvi dokaz je ta, da je Stavidoma prevedena v več kot deset jezikov, med njimi angleški, nemški, španski, francoski, italijanski, ruski in seveda slovenski jezik. Drugi dokaz je pridobljen na osnovi ocene uporabnikov. Ti so Bet at home in posledično delujočo povezavo do nje ocenili naravnost odlično.

Bet at home ni le za klasične športe

V spletni stavnici z odlično zasnovano spletno stranjo se lahko stavi na klasične športe, kot so nogomet, tenis, rokomet, hokej. Uporabniki lahko stavijo na klasičen način ali se odločijo za stave v živo. V Bet at home so na voljo tudi namizne igre, razne igre s kartami in loterija. Priložnost za to, da svojemu življenju dodate ščepec čilija, ponujajo konjske ali pasje dirke. Konjske dirke imajo dolgo zgodovino in še vedno so priljubljene. Zdaj jih lahko navdušenci spremljajo kar z domačega kavča. Vse v spletni stavnici Bet at home deluje brezhibno prav zaradi velikega števila zaposlenih, ki skrbijo za zadovoljstvo uporabnikov. Veliko število zaposlenih dokaže, da je poimenovanje »vodilna stavnica v Evropi« še kako resnična.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja