Diamantna rezalna plošča je kos vsem materialom

diamantska rezalna plošča

Zahtevna dela zahtevajo ustrezno opremo. Posebej pri gradbenih delih je diamantna rezalna plošča eden takšnih nepogrešljivih kosov opreme, ki vam olajša marsikatero težavo. S kvalitetno in predvsem ustreznim listom boste rezali ali vrtali skozi najrazličnejše materiale kot skozi maslo. Z njimi boste kos tako trdemu betonu kot nekoliko mehkejši opeki in keramiki. S kronami in svedri lahko izdelate čiste reze brez poškodb materiala v nekaj sekundah. Pri njihovem nakupu bodite pozorni na namen, kakovost in znamko. Za široko ponudbo najboljših izdelkov tako za domačo kot profesionalno rabo se obrnite na specializirano trgovino z orodjem Metal Mikulič https://www.metalmikulic.si/oddelek/gradbena-oprema/carat/.

diamantna rezalna plošča

Za kaj se uporablja diamantna rezalna plošča?

Diamantna rezalna plošča je žaga, ki ima na robu pritrjene diamante za rezanje trdih in abrazivnih materialov. Največkrat se uporablja za težka dela v gradbeništvu in strojništvu, kot je kotno brušenje, zidarska dela, rezanje polprevodniških materialov ali rezanje kamna, betona, asfalta, opeke, stekla, keramikem dragih kamnov … Kovinska prevleka na rezilu deluje tako pri mokrem kot pri suhem rezanju, vendar se diamantna rezalna plošča pogosto uporablja skupaj z vodo, ki preprečuje pregrevanje in zmanjšuje prah, naredi pa tudi čistejši rez. Življenjska doba je odvisna od različnih dejavnikov (pogostosti uporabe, kakovosti, trdote rezanega materiala), vendar zdržijo nekje med 12 in 120 ur.

diamantna rezalna plošča1

Izberite najboljšo kakovost

Za težja dela se najpogosteje uporablja okrogla diamantna rezalna plošča, ki je prilagojena za rezanje različnih materialov, kot so beton, opeka, keramika, granitogres ali asfalt. Te so kompatibilne s s kotnimi brusilniki, električnimi rezalniki in bencinskimi žagami. Poleg teh so na voljo tudi krone za kotne brusilnike ter svedri za suho vrtanje keramike, ki so kompatibilni z akumulatorskimi vijačniki. Za bogato in kakovostno ponudbo vseh omenjenih izdelkov se obrnite na Metal Mikulič, specializirano trgovino z orodjem in varilno tehniko. Ti vam nudijo izjemno kakovost, veliko zalogo, hitro dobavo, lastni servis in super konkurenčne cene.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja