Enodnevni izleti po Sloveniji s številnimi možnostmi

enodnevni izleti po sloveniji

Si večkrat želite zapeljati kam na izlet, pa kar vam pade na misel, je čisto preveč množično obiskano, vam pa gneča nikakor ni všeč, saj takšni enodnevni izleti po Sloveniji za vas ne predstavljajo sprostitve, temveč samo dodatno nervozo? Popolnoma vas razumem, saj ima od takega izleta le redko kdo kaj. A na srečo so lahko enodnevni izleti po Sloveniji mnogo bolj raznoliki kot vam pade na misel. Če samo pogledamo, kakšni so enodnevni izleti po Sloveniji 1nadan ponudnika in kakšni so njihovi predlogi, potem vidimo, da imamo na voljo tudi kakšne masaže, terme, predlog za kakšno dobro gostilno za kosilo, lahko pa se odpravite tudi v naravo, saj je naša država polna lepih izletniških točk.

Tudi terme so odlična ideja

Se radi kopate, a se vam v soboto ali pa v nedeljo nikakor ne vozi na Primorsko, saj veste, da je zelo velika verjetnost, da boste stali v gneči, lahko tudi nekaj ur, plačali na koncu parkirnino in za kosilo odšteli precej denarja in ko potegnete črto, vidite, da za tak izlet plačate tam nekje okoli sto evrov? Potem nikar ne pozabite na terme, ki jih je pri nas kar precej. Takšni enodnevni izleti po Sloveniji z 1nadan so mnogo cenejši, saj boste za kopalno karto odšteli le nekaj evrov, če pa bodo takšni enodnevni izleti po Sloveniji vključevali še kosilo, pa boste odšteli le kak evro več, torej ne spet ne vem koliko več.

Koliko ceneje pridete skozi?

Če potegnemo črto pod eno in drugo možnostjo, potem hitro vidimo, da nas lahko enodnevni izleti po Sloveniji na Primorsko stanejo cca 100 € z vključenim kosilom za 2 osebi, medtem ko če greste v terme preko kuponske ponudbe, pridete skozi z nekje 30 do največ 50 € za 2 osebi, torej je razlika res očitna.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja