Glasbeni vrtiljak za učinkovito zabavo ali pa uspavanje vašega malčka

glasbeni vrtiljak1.1

Pri izbiri otroških igrač in igral smo predvsem pozorni na otrokova leta. Za novorojenčka še zdaleč ne moremo kupiti povsem enake igrače kot na primer za tri leta starega otroka, razen če bo izdelek uporabljal kasneje. Ko na primer premišljujemo o tem, kakšno igračo ali sredstvo kupiti za ravnokar rojenega otroka, se nam pogosto ne porodi prav nobena dobra ideja.

Odlična igrača za novorojenčka je na primer glasbeni vrtiljak, kar bi vam svetovali tudi strokovnjaki. Takšna igrača ima namreč več izjemno dobrih učinkov na otroka. Ob njej se lahko učinkovito zabava, obenem pa ga prijetna glasba umirjeno tudi uspava.

glasbeni vrtiljak

Že na prvi pogled zelo prikupen glasbeni vrtiljak

Glasbeni vrtiljak je navadno zasnovan tako, da se lahko zlahka pa tudi hitro pripne na voziček ali na drugo primerno mesto, od koder ga bo otrok lahko dovolj dobro zaznaval. Že na prvi pogled je to izjemno mikavna igrača, ki je neredko zanimiva tudi za nekoliko starejše otroke, ki pred spanjem še vedno radi slišijo prijetno glasbo za uspavanje.

Sicer pa na trgu takšen vrtiljak lahko najdete v številnih različicah. Nekateri so nekoliko večji, drugi manjši. Določena vrsta ponuja veliko različnih vrst glasbenih predvajanj, druga manj. A nekaj je povsem jasno. Nakup glasbenega vrtiljaka za novorojenčka je več kot pa le posrečena izbira.

glasbeni vrtiljak1

Kaj je poleg vrtiljaka z glasbo še primerno za novorojenčka?

Za novorojenčka je torej povsem primerna igrača glasbeni vrtiljak. Kaj pa če malček takšno igračo oziroma sredstvo že ima? Kaj mu lahko še kupimo? Odlična ideja so na primer ninice. Veste, o čem govorimo. To so zelo prikupne igrače v obliki različnih simpatičnih živali.

Ninice pa že zdaleč niso dobrodošla izbira samo za malčke, temveč tudi za njihove starše, saj si z ninicami lahko omogočijo, da je njihov otrok veliko bolj miren, da mu nudijo toplino, ne nazanje ga lahko nanjo tudi posedejo ter podobno.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja