HBO go na voljo, kadar koli vas prime želja

hbo go a1

Se še spomnite časov, ko je bil internet drag, povezava pa počasna? Ko je nalaganje nanizank in filmov bilo skorajda nepredstavljivo? Še ko so se paketi izboljšali, je bilo potrebno večurno čakanje, preden ste lahko preverili, ali je vaš najljubši igralec odigral vlogo odlično. V manj kot dveh desetletjih se je vse spremenilo. Najprej se je o programu le govorilo. Slišati je bilo, da se ne bojijo predvajati kočljivih vsebin. Postajal je vse bolj priljubljen. V Sloveniji je zdaj na voljo uporabniški vmesnik HBO go: https://www.a1.si/hbo. Na svoj račun tako pridejo tisti, ki ne uporabljajo torrentov. Za sprejemljivo ceno se lahko vsako večer dodobra razveselijo in sprostijo.

HBO go je z vami vedno in povsod

Ker je HBO go spletna storitev videa na zahtevo, ki je na voljo tudi kot mobilna aplikacija, lahko serije, dokumentarce ali risanke gledate na več napravah. Hite lahko spremljate na televizorju, mobitelu, prenosniku ali tablici. Samo ena naročnina vam dovoljuje, da HBO go registrirate kar na petih napravah. Zabave vam z njim ne bo zmanjkalo. Zaradi ločljivosti HD bo slika več kot odlična in ušla vam ne bo nobena podrobnost. Ušle vam ne bodo ne besedne igre ne pravi pomen, saj HBO go ponuja možnost slovenskih podnapisov. Otroci bodo uživali v sinhroniziranih risankah. Odrasli se ne bodo razburjali zaradi reklam. Na HBO go teh nadlog ni.

HBO go vas zabava 6500 ur brez reklam

Na HBO go se lahko naročijo vsi, ki že imajo fiksne ali mobilne pakete pri ponudniku. Navodila za to, kako se lahko naročite nanj, so na voljo na spletni strani. Vse je preprosto in intuitivno. Najdete ga v meniju paketa pod možnostmi. Nato morate poiskati aplikacijsko kodo, ki jo vnesete med registracijo. Naslednji korak je, da na Google Play ali App Store prenesete mobilno aplikacijo na katero koli od naslednjih naprav: pametni TV, mobitel, prenosnik, tablico. Naložite jo lahko celo na igralno konzolo. Zdaj ste težji del zaključili. Čaka vas le še 6500 ur neprekinjenih hitov in dokumentarnih uspešnic. Zleknite se na kavč, ob katerem ste pripravili prigrizke in napitke ter si privoščite počitek.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja