iPhone Xs Max A1 ima na zalogi

iphone xs max a1

iPhone Xs Max ni dolgo na slovenskem tržišču, zato ga tudi ni kar tako za dobiti in zato ni nujno, da vsi, ki pravijo, da ga imajo v ponudbi, da ga imajo tudi na zalogi, praviloma se nanj čaka vsaj 3 tedne. iPhone Xs Max A1 pa ima na zalogi in ga lahko dobite praktično takoj, saj si je ta ponudnik mobilnih telefonov zagotovil precej veliko zalogo, je pa dejstvo, da ob večjem hkratnem povpraševanju lahko tudi pri njih zaloga poide, zato se kar čim prej odpravite k njim, če si ta izjemen novi mobilni telefon želite imeti tudi vi v najkrajšem možnem času.

iPhone Xs Max je praktično fotoaparat

Glavni fotoaparat tega tehnično fantastično izpopolnjenega telefona ima kar 12 milijonov slikovnih točk, sekundarni pa tudi precej, saj ima tudi ta kar 7 milijonov slikovnih točk. iPhone Xs Max pa odlikuje predvsem super velika diagonala, saj ta znaša kar 16,5 cm, kar je trenutno največja diagonala med vsemi mobilnimi telefoni, ki so bili proizvedeni do zdaj. Zaslon ima najnovejšo tehnologijo, ki ima zato najboljšo barvno ločljivost med vsemi telefoni, ki se trenutno dobijo v prosti prodaji, zato je iPhone Xs Max praktično tudi fotoaparat.

Za iPhone Xs Max A1 nudi tudi servis

Za povsem brezskrben nakup teh novejših telefonov, ki so cenovno manj ugodni za kupca, je dejstvo, da mora biti tudi za servis dobro poskrbljeno. Zato je tisti ponudnik, ki ima poskrbljeno tudi za servis tisti pravi ponudnik, še posebej, če ob morebitni oddaji telefona iPhone Xs Max dobimo enakega tudi kot nadomestni telefon za čas servisa. Takšne in podobne odlike so odlike le najboljših ponudnikov na slovenskem trgu. Res je morda zato nakupna cena nekoliko višja, ampak tak telefon tako ali tako ni poceni v nobenem primeru, zato če se ob nakupu doda še kakšen evro več za boljši servis, se to splača.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja