Izdelava spletnih strani in SEO

izdelava spletnih strani

Prodaja na spletu postaja vedno bolj pomembna. Zato če te ni na spletu, imaš slabše možnosti za dobro prodajo. A ker se danes izdelava spletnih strani ponuja že praktično pri vsakem posamezniku, ki le malo ve o spletnih straneh, ni nič čudnega, da se naleti na spletne strani, ki dejansko služijo samo same sebi in ni nobene možnosti, da bi se na njih SEO oz. optimizacija strani sploh lahko delal z možnostjo, da bi tudi prinesel rezultate. Zato je prav, da se izdelava spletnih strani naroči pri strokovnjakih, ki točno vedo, kaj je treba narediti in česa se ne sme, da se pripravi dobra osnova za SEO. V podjetju Dominatus vam bodo ob izdelavi strani naredili tudi osnovo za SEO, torej pri njih izdelava spletnih strani vključuje tudi SEO ready stran.

Kaj mora izdelava spletnih strani vse vključevati?

Čeprav se vam morda zdi, da morate dejansko samo pripraviti slike in izdelke, ki jih boste vnesli na novo stran, pa temu ni tako. izdelava spletnih strani mora v prvi vrsti vključevati analizo, s katero se pripravi osnova za pravilno kategorizacijo in pravilno uporabo ključnih besed, nato je treba na pravi način in s pravimi naslovi strani in podnaslovi uporabiti prave besede, spisati meta opise, opisati pravilno izdelke in slike, na koncu pa, kar pozablja večina podjetij, tudi pravilno urediti redirecte, v kolikor se url naslovi kaj spremenijo. V primeru redirectov mora izdelava spletnih strani v naprej predvideti, da zna biti tu kar precej dela, saj je prav, da se uredijo redirecti tudi iz morebitnih preteklih urljev na nove, kar zna biti res zahtevno in časovno potratno.

Ne zaupajte izdelave nestrokovnjakom

Kot že na začetku omenjeno, je domačih strokovnjakov veliko, a vsako SEO podjetje bo takoj opazilo, da je bil na delu nek domači strokovnjak. V kolikor je bila izdelava spletnih strani res slabo narejena, se vam pri pravih SEO strokovnjakih celo zna zgoditi, da strani ne bodo želeli optimizirati, saj že v naprej vedo, da rezultatov ne bodo mogli doseči. Seveda vas kakšno SEO podjetje s tako stranjo bo vzelo, a če boste vedno iskali le poceni bližnjice, verjemite, da vam bodo na koncu še kako zelo drago stale in je bolje, da se odločite za Dominatus ali njemu podobno podjetje.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja