Kako deluje BB krema in kaj vse nudi?

Blemish Balm BB krema za obraz, ki je primerna za vsakodnevno nanašanje, nudi učinkovito zaščito pred soncem, pri čemer izdelki vsebujejo zaščitne faktorje v širokem spektru. Lepotni balzam deluje tudi prekrivno, kar pomeni, da opravlja funkcijo pudra in tako zakrije nepravilnosti. Hkrati pa poskrbi za optimalno navlaženost kože in izboljšuje ten polti, saj daje koži svež videz.
Kozmetika za obraz pa lahko vsebuje tudi druge sestavine za nego kože. BB krema, ki je na voljo v spletni trgovini Missha na spletni strani https://missha.si/oddelek/bb-kreme/ vsebuje tudi sestavine proti staranju kože, vključno z antioksidanti, peptidi in vitamini. Silikoni v izdelkih pa poskrbijo tudi za prekrivanje por in drobnih gubic.

BB krema optimalno vlaži kožo na obrazu

Hidratacije kože je pomembna za zagotavljanje sijoče kože in mladostnega videza. Vlaženje je še posebej pomembno pri suhi koži ter pri koži na obrazu, ki ima poudarjene pore. Lepotni balzam hkrati poskrbi tudi za gladkost kože, na katero je kasneje lažje nanašati ličila. Hidratantna BB krema v spletni trgovini slovenskega ponudnika za kozmetiko je na voljo tudi v obliki vlažilnega primerja, ki s sestavinami damask vrtnice, hialuronske kisline in ceramide poskrbi za celodnevno navlaženost kože.

Kozmetični izdelek prekriva nepravilnosti na obrazu

Prekrivni lepotni izdelek deluje tudi kot puder oziroma je to prekrivna obarvana krema, ki izenači ten kože in hkrati kot korektor prekrije nepravilnosti, kot so kožni madeži, akne, brazgotine, hiperpigmentacija in drugo. V kozmetični spletni trgovini je na voljo BB krema z rastlinskimi izvlečki, ki nudi optimalno prekrivnost rdečice in problematičnih delov kože na obrazu.

BB krema izboljšuje ten polti

Kozmetični izdelek Blemish Balm je zaradi svoje strukture primeren tudi kot podlaga za nanašanje ličil, pri tem pa hkrati izboljšuje ten polti in daje sijoč in mladosten videz, saj izboljšuje videz razširjenih por, neenakomernega tena kože in vidnih madežev ter območij z rdečico.
Da bi bila BB krema čim bolj obstojna na koži, pa lahko v Missha spletni trgovini naročite tudi posebno podlago za boljšo obstojnost, pri čemer olje moringa ščiti kožo pred izgubo vlage.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja