Kakovostna in delujoča anticelulitna masaža

anticelulitna masaža

Celulit je tisti kater dela preglavice in ustvari nelagodno počutje večini žensk. Zato je iskanje problema že vsakodnevna navada. Če se ravno soočate s to težavo, vam bo v veselje prebrati, da obstaja nekirurški poseg, kater je popolnoma ne boleč tretma, narejen z posebnimi aparati. Tako anitcelulitna masaža poskrbi, da pridete do očitno lepše kože in privljačnejšega videza telesa.

Anticelulitna masaža je danes precej preprosta stvar, katero lahko poiščete že preko spleta. Kvalitetni ponudniki take storitve, imajo svoj proces predstavljen na svojih spletnih straneh. Enega izmed zagotovljenih in preverjenih ponudnikov, si lahko ogledate tukaj: https://www.rehamed.si/anticelulitna-masaza/.

LPG masaža

Kaj je LPG anticelulitna masaža in kako deluje?

Anticelulitna masaža se izvaja z LPG aparati. Gre za globinsko masažo, ki deluje na principu močnega vsesavanja in masiranja s katerim se spodbudi venski, arterijski in limfni obtok. S takim tretmajem  dosežemo, da se vezivna vlakna raztegnejo, kar privede do tega da se neravnine zgladijo, koža začne tvoriti več kolagena in elastina, to pa pripomore k večji napetosti same kože. Rezultat tega je lepše oblikovana postava.

LPG anticelulitna masaža daje bistveno boljše rezultate kot ročna anticelulitna masaža saj s pomočjo aparata pridemo globje v tkivo kar pripomore k bistveno boljšim rezulatom.

kavitacija

Kaj je kavitacija?

Kavitacija je prav tako neinvaziven, nekirurški in neboleč tretma za odpravo prekomerne telesne maščobe, kateri se izvaja za oblikovanje lepše postave. Pogovorni izraz zanjo je tudi nekirurška liposukcija, kar nakazuje na to, da je končni rezultat, tako kot pri liposukciji, zmanjšanje oziroma odprava maščobnega tkiva na telesu.

Tak tretma ne poškoduje telesnih tkiv, vendar le izloča maščobne celice. Učinke se lahko zazna že po prvi terapiji. Kakšen pa bo končni rezultat pa je odvisno od predela telesa, na kateremu se storitev izvaja. Za najboljše učinke in rezultate je priporočljivo, da se poleg terpaije izvaja tudi fizične aktivnosti. Kot so na primer fitnes, ter, aerobika ali karkoli vam najbolj ustreza.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja