Kakovostna kopalniška keramika v več elementih

kopalniška keramika

Sanitarna oprema oziroma kopalniška keramika vključuje več različnih elementov, s katerimi lahko povsem opremite kopalnico. V primeru, da boste izbrali izdelke ene blagovne znamke, boste s tem lahko ustvarili enoten slog, tako v oblikah kot v barvah in zaključnih detajlih. Sicer pa je mogoče elemente med seboj kombinirati, saj je na voljo tako moderen kot klasičen stil.

 

keramoteka

V specializiranem podjetju Keramoteka je na voljo za nakup kakovostna kopalniška keramika. Izdelke si lahko ogledate na povezavi https://www.keramoteka.si/kopalniska-keramika. Z elementi, kot so WC školjke, tuš kadi, umivalniki in drugo lahko opremite celotno kopalnico, pri čemer vam bodo pri izbiri svetovali v podjetju. Za lažjo predstavo pa lahko obiščete tudi njihov razstavni salon na Vrhniki.

Kopalniška keramika – talne in viseče WC školjke

kopalnišak keramikaIzbirate lahko med različnimi oblikami in slogi WC školjk, saj kopalniška keramika ponuja tako talne školjke kot viseče školjke oziroma tiste, ki so nekoliko dvignjene nad tlemi. Na voljo so WC školjke, ki imajo talni izliv ter tiste, ki imajo stenski izliv vode. Nekatere pa nudijo obe vrsti izliva. Sicer pa se lahko odločite za WC školjko, ki ima viden kotliček ali pa skrit v steni.

Običajno je vključena je tudi WC deska, kotliček in mehanizem za spiranje. Sicer pa kopalniška keramika nudi tudi dopolnitev, saj WC školjkam lahko dodate bide v enakem slogu. Za tiste, ki imate več prostora, pa so na voljo tudi pisoarji, ki jih lahko namestite poleg WC školjke ali pa kam drugam v prostoru.

Kopalniška keramika – pultni in podpultni umivalniki

Tudi pri umivalnikih lahko izbirate med različnimi slogi in tudi barvami, pri čemer kopalniška keramika nudi tako pultne kot pod pultne umivalnike. Odločitev je odvisna predvsem od tega, kakšen slog želite ustvariti in koliko odlagalne površine želite imeti na pultu omarice. Če imate nekoliko večji blok pohištva, lahko namestite tudi dva umivalnika.

Specializirano podjetje Keramoteka nudi umivalnike priznanih blagovnih znamk, pri čemer je kopalniška keramika izdelana iz najbolj kakovostnih materialov in obdelav, kar ji daje dolgo življenjsko dobo. Nudijo umivalnike različnih dimenzij in stilov. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami, dokupite pa lahko tudi armature po vaši izbiri.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja