Kakovostno razkužilo za roke v spreju naj bo z vami vedno na poti

Raziskave so pokazale, da se kar 80 % nalezljivih bolezni širi preko rok. Zato je higiena rok bistvenega pomena za preprečevanje bolezni. Kakovostno razkužilo za roke v spreju je najboljši ukrep, s katerim temeljito uničimo mikrobe in bakterije ter poskrbimo za naše zdravje.

Za higieno rok pa je toliko bolj potrebno poskrbeti, ko smo na poti in na javnih mestih. Tam je število bakterij in mikrobov največje, zato naj bo razkužilo za roke v spreju vaš večni sopotnik, ne glede na to, ali greste na daljše potovanje ali pa le na delo.

Kakšno razkužilo za roke v spreju je najbolje izbrati?

Pri izbiri razkužila za roke v spreju je potrebno biti pozoren predvsem na njegovo sestavo. Vsebovati mora vsaj 60 % alkohola, pri čemer pa ne sme kože dražiti ali je izsušiti. Zato ima kakovostno razkužilo za roke v spreju naravni dodatek, in sicer rastlinski emolient.

Z razkužilom za roke v spreju se tako na najboljši način spopadete z virusi in bakterijami, hkrati pa razkužilo kožo dodatno vlaži in neguje. Na koncu pa seveda ne pozabite na njegovo praktično uporabo. Ta mora biti predvsem enostavna in varna.

Praktična embalaža omogoča, da je razkužilo za roke v spreju vedno z vami

Umivanje rok in razkuževanje sta temeljna elementa higiene rok. Ko pa smo na poti, se pogosto zgodi, da nimamo možnosti za ustrezno higieno rok. Takrat je razkužilo za roke v spreju najboljša rešitev, saj je praktičen in ga imamo lahko vedno s seboj.

Takšna razkužila v spreju so običajno na voljo v različno velikih embalažah. 59 ml embalaža je ravno prav velika da gre v vsako potovalko, hkrati pa takšna količina razkužila zadošča tudi za daljša potovanja. Na voljo pa so tudi manjše embalaže, ko lahko razkužilo pospravite tudi v žep.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja