Kakšne vrste bench klopi obstajajo?

bench klop

Se ravno odločate za nakup nove bench klopi za domačo uporabo? Potem je prav, da poznate vsaj nekaj osnovnih informacij, preden se podate v nakup, da se boste s prodajalcem lažje pogovarjali, ker vam bodo vsaj najbolj pomembne informacije poznane. Če torej veste, da so bench klopi lahko nastavljive, ravne in takšne, ki imajo vključena ali pa ločena stojala za uteži, potem veliko že veste, ampak kljub temu je veliko bolje, da pogledate, kakšne in katere bench klopi Fitnesshop prodaja in katero vrsto svetuje komu. Kot lahko vidimo, ima za bench klopi Fitnesshop na svoji strani spisanih veliko uporabnih nasvetov, prav tako pa tudi razloženih veliko podrobnosti, tako da že če se oborožite s temi informacijami, boste vedeli veliko.

Ravne bench klopi

Ravne bench klopi so tiste, pri katerih je vedno najbolj pomembno, da imamo stopala trdno in ravno na tleh, s čimer ves čas gledamo tudi na stabilizacijo telesa. Povsem enostavno se jih da nadgraditi s stojali za odlaganje uteži, za zlaganje pa so odlične, saj zavzamejo res zelo malo prostora.

Nastavljive bench klopi

Takšne bench klopi so boljša odločitev od ravnih, saj tudi nudijo mnogo, mnogo večji izbor vaj. Lahko namreč nastavljamo naklon naslona za hrbet, s čimer dosežemo večjo funkcionalnost naprave. Lahko namreč delamo tako vaje za prsne mišice, kot tudi za hrbet, ramena in trebuh. Če pa kupite še kakšno stojalo za dvigovanje uteži z nogami, pa lahko aktivirate tudi mišice na nogah.

Bench klopi s stojali za uteži

Tu morate pred nakupom nujno paziti na to, ali je stojalo integrirano ali ločeno. V kolikor želite, da vam naprava zavzame kolikor malo prostora le gre, potem je ločeno stojalo zagotovo boljša izbira. Če se boste odločili za tako napravo, vam možnosti izvajanja vaj tudi doma ne bo zmanjkalo in tudi slučajno ne boste pogrešali fitnesa.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja