Kateri izdelek vsebuje prave omega 3 maščobe?

omega 3Na trgu je veliko prehranskih dopolnil, ki vsebujejo omega 3 maščobne kisline, vendar niso vse dovolj kvalitetne, da bi človeškemu telesu koristile, več je takih, ki ljudem bolj škodijo kot koristijo. Mnogi izdelki, ki so na trgu so narejeni iz ribjih olj, ki jih v glavnem pridobivajo iz sardel, skuš, tun, lososov in drugih rib, ki pa jih žal premnogo krat ulovijo v zelo onesnaženih morjih. Zato te ribe vsebujejo tudi toksine in težke kovine, ki pa so škodljive za človeško telo. Če želite kvaliteten izdelek omega 3 Malinca nudi tistega pravega za vas, ki je dovolj kvaliteten, da se bo z uživanjem tega izdelka vaše zdravje izboljšalo in ne poslabšalo.

 

Najboljši izdelki z omega 3 dodatki

Tisti pravi omega 3 prehranski dodatki so narejeni v obliki kapsul in so narejeni iz čistih, v največ primerih, rastlinskih virov ter da lahko govorimo o najvišji kvaliteti morajo vsebovati DHK in EPK maščobe. Se vam zdi, da kaj takega na našem svetu ni možno, no ravno takšne kapsule z omega 3 Malinca ponuja svojim strankam. Pravzaprav so njihovi strokovnjaki razvili veganski omega 3, katerega pridobivajo iz trajnostnega in okolju, kot tudi človeku prijaznega vira esencialnih omega 3 maščobnih kislin. Skrivnost njihovega uspeha je, da so vir teh maščob našli v morskih algah Schizochytrium, ki že same vsebujejo vse potrebno, predvsem pa ne vsebujejo toksinov in težkih kovin.

 

Zakaj je Malincin izdelek tako poseben?

Ker vsebuje vse potrebno za človeško telo in da človeku koristi in ne škodi ter ne povzroča spahovanja in ne privede do zgage, kar se lahko zgodi pri mnogih drugih omega 3 prehranskih dopolnilih, ki jih lahko najdete na slovenskem trgu. Prav tako Malincin izdelek ne vsebuje glutena, sladkorjev, laktoze in drugih človeškemu telesu škodljivih dodatkov. Ne verjamete? Prepričajte se sami in v kolikor se boste držali navodil o uporabi omenjenih omega 3 kapsul, boste kaj kmalu ugotovili, da je vse napisano res.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja