Keramika lahko imitira različne vrste lesa

keramika

Les je izjemno priljubljen material za pohištvo in za parket, ki pokriva tla. Vendar imajo leseni izdelki to slabo značilnost, da so zelo dragi, parket pa se lažje in hitreje poškoduje. Ponuja se odlična alternativa za parket. Talna keramika Keramoteka trgovine je kakovostna in izdelana tako, da posnema vzorec in barvo lesa. Na voljo je v več odtenkih, v katerih se pojavlja les, in sicer v klasični bež barvi, v nežno sivo bež barvi in v odtenku, imenovanem taupe, ki je vmes med rjavo in sivo. Odtenek taupe lahko pomeni široko paleto barvnih odtenkov, od peščeno sivega do temno rjavo sivkastega barvnega odtenka.

Keramika na tleh ali na stenah

Kakovostni material keramika Keramoteka ima v ponudbi res takšnega, ki res posnema les, tudi v tem, da se ne sveti, temveč je matiran. Parket se namreč sveti, le če ga premažejo s posebnim premazom, ki hkrati zagotavlja zaščito in mu daje sijaj. Za vse vrste tal, tako za suhe kot mokre, je zelo primerna keramika. Če se na tla položijo keramične ploščice, ki so videti kot da so iz lesa, boste imeli od tega dvoje: lepoto lesa in kakovost keramike, pri čemer se vam nikoli ne bo treba bati, da boste polili skodelico vročega čaja in poškodovali tla v svoji dnevni sobi.

Keramika v notranjosti ali zunaj

Hladna keramika s toplim lesenim, naravnim vzorcem in barvo nekako pogreje prostor. Topel vzorec in topla barva naredi vsak prostor prijetnejši. Talna keramika je lahko tudi uporabljena kot stenska keramika. Enake ploščice iz keramike v imitaciji lesa se lahko položijo na tla in se z njimi pokrijejo stene. Na določenih keramičnih ploščicah lahko drsi, zato so proizvajalci našli način, kako to preprečiti. Zato ponujajo takšne ploščice, ki so obdelane tako, da na njih ne drsi več. Takšne ploščice niso primerne samo za notranje prostore. Mogoče jih je položiti tudi na tla na terasi, če ima posameznik na vrtu bazen, pa se lahko položijo tudi ob bazenu.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja