Kje naročiti prevod iz slovenščine v italijanščino?

poliglot

Prevod iz slovenščine v italijanščino lahko naročite pri prevajalskem podjetju Poliglot iz Ljubljane, ki ponuja prevode v mnogo svetovnih jezikov. Prevajajo najrazličnejša besedila s številnih področij, kot so medicina, pravo, leposlovje, gradbeništvo, strojništvo, turizem, arhitektura, ekonomija, finance, javna naročila in razpisi, menedžment, trženje in oglaševanje, šport. V omenjenem prevajalskem podjetju so na voljo strokovnjaki s področja italijanščine, ki so specializirani za vse jezikovne storitve, ki se nanašajo na italijanski jezik. Poleg prevodov v italijanščino izvajajo tudi tolmačenje italijanščine, in sicer tako simultano kot konsekutivno.

Zakaj prevod iz slovenščine v italijanščino naročiti pri Poliglotu?

Prevajalci omenjenega podjetja imajo dolgoletne izkušnje s prevajanjem. Ko boste naročili prevod iz slovenščine v italijanščino pri tem prevajalskem podjetju, lahko pričakujete, da bo prevod opravil prevajalec, čigar materni jezik je italijanščina, oziroma naravni govorec italijanskega jezika. Tovrstno jezikovno znanje prevajalcev prispeva k odličnosti njihovih prevodov iz slovenskega v italijanski jezik. Prevajalci delo opravijo natančno in zanesljivo. Poleg strokovnosti prevajalcev je pomembno tudi njihovo upoštevanje rokov, saj delo vedno opravijo v dogovorjenem času. Prevode opravijo zelo hitro, vendar tudi zelo kakovostno. Prevode opravljajo po dostopnih cenah, za večja naročila in stalne stranke pa nudijo tudi posebne ugodnosti. Naročnikom so na voljo vsak dan in 24 ur na dan, dosegljivi so tudi ob koncu tedna in ob praznikih. Za hitre in nujne prevode ne zaračunavajo dodatnih stroškov.

In prevod iz italijanščine v slovenščino?

Pri prevajalskem podjetju Poliglot iz Ljubljane lahko naročite prevod iz slovenščine v italijanščino, pa tudi prevod iz italijanščine v slovenščino. Izvajajo tako navadne kot tudi sodno overjene prevode. Pri omenjenem prevajalskem podjetju beležijo vse večje povpraševanje po prevodih tako iz slovenščine v italijanščino kot tudi obratno, kar je povezano tudi z uspešnim sodelovanjem držav na številnih področjih, od gospodarstva, kulture, zgodovine do kulinarike. Zaradi velikega povpraševanja po prevodih v italijanščino in iz nje pa imajo veliko izkušenj s tovrstnimi prevodi.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja