Kolagen pomaga pri rasti mišic

malinca kolagen

Telo s staranjem proizvede manjšo količino za delovanje pomembnih snovi. Ena od takšnih, ki je ima človek vsako leto manj, je kolagen. Že po dvajseti pomladi se vsako leto količina zmanjša za odstotek. Najbolj prisotna beljakovina v telesu, kolagen, je sestavljena iz aminokislin. To so osnovni gradniki proteinov. Med takšne, ki sestavljajo kolagen, spadajo glicin, arginin, prolin. Igrajo vlogo pri sintezi beljakovinskih molekul. Te pa nadalje sodelujejo pri rasti tkiv in kože. Ključno vlogo imajo tudi pri rasti las in nohtov. Splošno vedenje o najverjetneje zajema informacijo, da kolagen skrbi za prožnost kože. Da to ni njegova edina naloga, uči znana trgovina. Prebrali boste, kako ključen je kolagen Malinca podjetja, ki vas obogati z znanjem in kakovostnimi dodatki.

Povrne tudi zdravje in elastičnost

Lepo kožo lahko imajo brez truda le takšni, ki so zadeli na genetski loteriji. Večina ljudi se mora potruditi, da je ta največji organ lep in zdrav. Je namreč največja pregrada med telesom in okoljem. Pove, ko je kaj narobe s človekovim zdravjem. Upadla, rumenkasta ali sivkasta, s predčasnimi in izrazitimi gubami, pokaže pomanjkanje česa. Pogosto je to znak, da primanjkuje beljakovine kolagen kot ga ima Malinca zato ponuja posebne kapsule. V teh se nahaja ta gradnik mišic in omenjenega organa in kosti. Prehransko dopolnilo te spletne trgovine pa je nekaj posebnega, ker kolagen ni edina sestavina. V njem so še druge, ki telesu pomagajo, da sintetizira lastnega.

Kolagen, obogaten z vitaminom in izvlečki

Tako veličasten stroj, kot je človeško telo, včasih kljub vsemu potrebuje nekaj pomoči. Ob pravilni skrbi za lasten tempelj je njegovo delovanje odlično. Za leta, ko se nekoliko upočasni, pa so v spletni trgovini na voljo kakovostna dopolnila. Eno od takšnih je kolagen, obogaten z vitaminom C. Prvi naj bo kakovosten, v obliki, ki je razpoložljiva za organizem. Brez biološke razpoložljivosti namreč tudi učinka ni. Omenjeni vitamin pomaga pri sintezi glavne beljakovine. Dodan je še izvleček zelenega čaja, ki slovi po dajanju energije. Zelo koristen je še zaradi vsebnosti antioksidantov, ki upočasnjujejo staranje.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja