Kuhinje po meri: kvaliteta, funkcionalnost, unikatnost

KUHINJE PO MERI

Zaradi porasta proizvajalcev cenovno dostopnega serijsko izdelanega pohištva in notranje opreme se ljudje vse redkeje odločajo za izdelavo stanovanjske opreme po meri. Kopalnice, spalnice in kuhinje po meri so namreč pogosteje veliko dražje kot masovno izdelano pohištvo, neredko tudi njihova izdelava traja dlje.

Kljub temu pa imajo tovrstni pohištveni izdelki in stanovanjska oprema številne prednosti. Praviloma so veliko kvalitetnejši kot serijsko izdelani produkti, zagotavljajo nam večji izkoristek prostora, pri načrtovanju pa lahko izberemo točno takšne oblike, barve in uporabljene materiale pohištva, kot si želimo, ter posamezne pohištvene elemente povsem prilagodimo svojim željam in potrebam.

Kuhinje po meri: od modernih do klasičnih ambientov

Ob nakupu serijsko izdelanega pohištva za našo kuhinjo ali jedilnico smo pogosto odvisni od aktualnih modnih trendov na področju notranjega oblikovanja in opreme – enkrat so trgovine s pohištvom polne modernih dizajnov, spet drugič v njih prevladujejo klasični ambienti.

kuhnca kuhinja po meri

Po naših načrtih narejene jedilnice ali kuhinje po meri nam omogočajo, da njihovo obliko izberemo neodvisno od tega, kaj nam narekuje trg kuhinjskega pohištva – izberete lahko kuhinjo modernega betonskega videza ali takšno, v kateri prevladujejo leseni materiali, se odločite za klasično oblikovane kuhinje po meri, tehnološko in oblikovno modernizirane kuhinjske ambiente starinskega izgleda ali pa izberete prostor, navdihnjen z oblikami in barvami šestdesetih let.

Po vaši meri oblikovan kuhinjski prostor

Za kuhinje po meri se ne odločajo le ljudje, ki jim specifična arhitektura bivanjskega prostora ne omogoča nakupa serijsko izdelanega pohištva, temveč tudi tisti posamezniki, ki stremijo k večjemu izkoristku in funkcionalnosti stanovanjskega pohištva. Individualno zasnovane kuhinje po meri nam namreč omogočajo razporeditev, prilagojeno našim potrebam – naj gre za prostor, namenjen pripravi hrane, odlaganju posode in namestitvi gospodinjskih aparatov ali pa ustrezen in primeren prostor za sproščeno druženje vseh družinskih članov.

kuhnca kuhinje po meri

Poleg prilagodljivosti pa tovrstno pohištvo odlikujejo tudi kvalitetnejši materiali kot so tisti, ki jih uporabljajo pri izdelkih masovne proizvodnje, kar nam zagotavlja daljšo življenjsko dobo vsakodnevno uporabljenega in zato izpostavljenega kuhinjskega pohištva.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja