Misija mogoče: najti najcenejša potovanja

kuponi za potovanja

Na spletnih straneh so vam ponujeni kuponi za potovanja. Se sprašujete, kaj točno pomeni kupon v tem primeru? To je papirnat dokument, ki kupcu daje pravico do cenovno resnično zelo ugodnega potovanja. Na kuponskih spletnih straneh boste našli večje število ponudb za razne destinacije po vsem svetu. S kuponi za potovanja boste kupili potovanja po ceni, znižani od petdeset do devetdeset odstotkov. Kupcu je omogočen nakup enega ali več kuponov ki jih lahko kupi in vnovči ob določenem terminu, prikazanem v koledarju unovčljivosti.

Res super cene potovanj

Ob opisu vsakega potovanja piše, v katerem časovnem razponu je treba unovčiti kupon. Preden se odpravite na pot, je treba pred odhodom po e-pošti pisati na dan e-poštni naslov in tako preveriti, ali so izbrani in zaželeni termini na voljo, navedena pa so tudi obvezna doplačila, ki jih je treba poravnati za potovanja. Vrednosti so navedene v opisu potovanja. V ponudbi so ponekod vključeni letalski prevoz, letalske in varnostne pristojbine za potovanja, ročna prtljaga in celo navodila za pot. Razliko pri ceni kupona se do polne cene izplača ponudniku potovanja, unovčljivi pa so v časovnem razponu, priznanem na koledarčku v vsakem opisu potovanja.

Ne spreglejte izjemno znižanih kuponov

Privoščite si potovanje za Benetke, prečudovito in nepozabno mesto, ki bo čez leta pod vodo! Za večdnevno pustolovščino v Transilvaniji boste za obisk gradu grofa Drakule odšteli manj kot dvesto evrov, v ceno pa so všteti avtobusni prevoz, turistično vodenje, organizacijo in nezgodno zavarovanje ter dvakrat nočitev s samopostrežnim zajtrkom. Ponudbe obljubljajo ugodne cene in obljubo tudi držijo. Kupone pa lahko kupite tudi za darilo ljubljeni osebi in jo tako razveselite s potovanjem. Zvesti nakupi se nagrajujejo tako, da se vam pri nakupu določen znesek povrne. Če ponudbo delite, lahko tudi zaslužite določen znesek. V vsakem opisu potovanja je po navadi navedena točna vrednost kupona, zapisano pa je tudi, koliko je treba doplačati ponudniku.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja