Mizarstvo izdeluje pohištvo po meri za vsak dom

skica mizarstvo

Ne glede na to, ali želite z unikatnim lesenim pohištvom opremiti spalnico, dnevno sobo, kuhinjo ali kopalnico, nudi mizarstvo po meri odlično rešitev za to, da boste s pohištvenimi elementi ustvarili edinstven slog, jim dodali funkcionalne elemente in jih umestili v prostor glede na razpoložljive dimenzije. Notranja oprema po naročilu je vsekakor investicija, ki vam bo služila dolgo časa.

Celovite mizarske storitve v podjetju Mizarstvo Skica obsegajo tudi brezplačno svetovanje pri izbiri, brezplačen 3D izris, izdelavo 3D barvne študije s fotografijami različnih barvnih kombinacij in dekorativnih pohištvenih elementov ter brezplačne izmere v vašem domu. Specializirani so za izdelavo notranje opreme za vse prostore v stanovanju ali hiši ter tudi za poslovne prostore.

Mizarstvo za izdelavo kuhinje po naročilu

Če potrebujete novo kuhinjo, lahko naročite celotno pohištvo po meri, ki se bo prilegalo vašemu prostoru, saj boste z njim lahko izkoristili vsak kotiček v prostoru. Mizarji ustvarijo vse pohištvene elemente, kot so kuhinjske omarice, kuhinjski pulti, omare za shranjevanje živil in drugo. Poleg izdelave pohištva mizarstvo po meri nudi tudi vgradnjo bele tehnike in gospodinjskih aparatov, svetil, kuhinjske nape in druge opreme, ki jo potrebujete v kuhinji.

Mizarstvo izdeluje kopalniško pohištvo po meri

Mizarji pri izdelavi kopalniškega pohištva uporabljajo materiale z visoko stopnjo odpornosti na vlago in vodo, pri čemer je so tudi pohištveni elementi enostavni za vzdrževanje in čiščenje. Sicer pa je mogoče izbirate med različnimi materiali, saj mizarstvo ne ponuja le izdelave lesenih izdelkov, temveč tudi lahko kombinira masiven les ali furnir z materiali, kot je keramika in steklo. Steklo pa je lahko barvano ali pa je na steklu izdelan fotoprint.

Mizarstvo in izdelava notranje opreme za dnevne sobe

Vašo dnevno sobo lahko tudi opremite s pohištvenimi elementi po meri, pri čemer se mizarstvo prilagaja vašim željam in potrebam, zato da boste v osrednjem prostoru doma ustvarili ambient v priljubljenem stilu. Mizarji pa vam bodo svetovali pri ustrezni razporeditvi in uporabljenih materialih ter funkcionalnih dodatkih regalov, klubskih mizic, knjižnih omar, shranjevalnih omar in drugih kosov pohištva za dnevne sobe.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja