Na smučanje z 1nadan

smučanje

Ljubitelji smučanja o smučanju večinoma začnemo razmišljati že v sredini oktobra, ko pridejo na plano cene smučarskih vozovnic, prav tako pa tudi prve opening ski fun ponudbe. To so ponudbe, ko se smučišča odprejo in so zagotovo to prav posebni dogodki, ki jih organizatorji večinoma popestrijo še s kakšnimi posebnimi dogodki z zabavo. Prav tako se tudi takrat počasi začnejo pojavljati kakšne kuponske ponudbe, da je smučanje veliko bolj cenovno dosegljivo širšemu krogu ljudi in med njimi je 1nadan eden boljših ponudnikov. Vsaj sredi zime ponudbe na tem portalu nikoli ne zmanjka, pri čemer pa nimajo v ponudbi zgolj domačih smučišč, temveč imajo veliko tudi ponudb za tuja smučišča.

Z 1nadan na smučanje vsi

Vsi tisti, ki nimajo ravno visokih plač, so že tako ali tako prikrajšani za veliko stvari. In zakaj si ne bi privoščili sprostitve od vsakdanjih skrbi tudi ti, ki nimajo prav visokih dohodkov? Samo pojdite na spletno stran 1nadan, preglejte ponudbe in se odločite za smučanje na tistem smučišču, ki vam je najbolj všeč. Najdejo se tudi ponudbe za smučanje cele družine, tako da veliko ceneje lahko na smučanje odpeljete tudi celo družino. Večina ponudbe na 1nadan ne vključuje samo smučarske karte, temveč vsaj tudi malico, v večini enodnevnih izletov pa tudi avtobusni prevoz. Kar pa se tiče večdnevnih ponudb, pa so v ponudbi na omenjenem spletnem portalu namestitve z vključenimi kartami ter uporabo fitnesa, savne, wellnessa ali drugih športov in dejavnosti, ki se nahajajo v bližini namestitve.

Vedno se splača pogledati na 1nadan

Vsekakor to še kako drži. Če razmišljate o enodnevnem izletu na smučanje, potem le prej preverite celotno ponudbo na omenjenem spletnem portalu in morda najdete ponudbo tistega smučišča, ki vam je všeč. Zakaj se ne bi odpravili na smučanje veliko ceneje, če to gre in zakaj bi plačevali polno ceno, če si lahko s samo nekaj kliki zagotovite bistveno ugodnejšo smučarsko karto, ki po možnosti vključuje tudi malico?

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja