Najem vozila za krajše ali daljše obdobje

najem vozila

Za tujce, ki iz daljnih držav, na primer z letalom, prispejo v Slovenijo, da bi si jo ogledali in jo čim bolje spoznali, je dobrodošla in koristna storitev najem vozila. Za tovrstno storitev se pogosto odločajo tudi ljudje, ki imajo lastno vozilo v popravilu in najamejo avtomobil kot nadomestno vozilo. Za najem vozila se ljudje odločajo tudi takrat, kadar potrebujejo vozilo za prevoz tovora ali večje skupine ljudi. Vozilo je mogoče najeti za en dan, nekaj dni ali daljše obdobje, glede na individualne potrebe in želje. Tudi podjetje Agio, ki izposoja različna prevozna sredstva, omogoča najem vozila za krajše ali daljše obdobje. Več informacij o najemu vozil pri omenjenem ponudniku izposoje prevoznih sredstev lahko dobite na spletni strani https://www.agio.si/najem-vozil/.

Najem vozila rezervirajte pravočasno

Takoj ko boste vedeli, za kdaj potrebujete najem vozila, si rezervirajte rok najema avtomobila, kombija ali drugega prevoznega sredstva. Rezervacijo lahko zelo hitro opravite prek spleta, tako da na spletni strani ponudnika izposoje vozil izpolnite ustrezen obrazec. Ponudnika lahko za rezervacijo najema vozila kontaktirate tudi po e-pošti ali telefonsko. Naročnik najema vozila si v okviru rezervacije izbere datum in uro prevzema vozila ter datum in uro vrnitve vozila, pa tudi lokacijo prevzema vozila. Pri tem si izbere tudi vrsto vozila. Cena najema vozila pa je odvisna predvsem od dolžine najema vozila in cenovnega razreda vozila.

Najem luksuznega avtomobila

Ponudnik izposoje vozil Agio poleg osebnih in družinskih avtomobilov ter kombijev za prevoz oseb in tovora izposoja tudi luksuzne avtomobile. V okviru tovrstne ponudbe lahko najamete avtomobil Volkswagen Passat, pri čemer ponudnik zagotavlja, da bo vozilo mlajše od enega leta in z manj kot 30.000 prevoženimi kilometri. Najem tovrstnih avtomobilov je namenjen za posebne, edinstvene priložnosti. Ponudnik pa pri tem zagotavlja avtomobile višjega kakovostnega razreda, z dodatno opremo, ki omogočajo posebno udobje in so primerni za najemnikovo posebno priložnost.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja