Najsodobnejši električni skiroji za vsakogar

električni skiroji

Električna prevozna sredstva postajajo vse bolj priljubljena ne le zaradi vse večje ekološke osveščenosti in želje po zmanjševanju emisij toplogrednih plinov, temveč tudi zaradi sledenja trendu, ki so mu podlegli tako mlajši kot tisti malo starejši. Električni skiroji so namreč v zadnjem času doživeli pravi preporod. Njihovi zvesti uporabniki pa niso le športni navdušenci ali tisti, ki preprosto samo radi drvijo po mestnih ulicah, ampak so jih vzeli za svoje tudi poslovneži, ki potrebujejo hiter dostop do mestnega središča brez vsakodnevnega stresa zaradi vožnje v gostem prometu in mrzličnega iskanja parkirnega mesta za svoj avtomobil. Če so tudi vas zamikali električni skiroji, si oglejte ponudbo na tej spletni strani: https://www.a1.si/nakupovalnica/sport-prosti-cas/elektricni-skiroji.

 

Zmogljivost in vrhunski dizajn združena v eno

Pred leti oziroma desetletji so se predvsem otroci poganjali na navadnih skirojih, kasneje so jih vzljubili tudi odrasli. S tehnološkim razvojem, ki stremi k nenehni nadgradnji in izpopolnjevanju, pa so tako navadni skiroji dobili svojo posodobljeno različico. Na voljo so vam bolj preprosti in lahkotni električni skiroji ali pa takšni, ki so bolj robustni in zmogljivi, a se lahko kljub temu pohvalijo z vrhunskim sodobnim dizajnom.

električni skiroji

Njihova baterija je lahko tako zmogljiva, da vam omogoča vožnjo do 30 km, kar pa je tudi odvisno od same teže uporabnika in konfiguracije terena. Najvišja hitrost, ki jo lahko dosežejo električni skiroji z 10 AH baterijo je 25 km/h.

 

Nepogrešljiva obvezna oprema za večjo varnost

Sodobni električni skiroji so opremljeni tudi z zadnjo vzmetjo, ki zelo olajša vožnjo po malo bolj razgibanem terenu. Za še večje udobje med vožnjo pa poskrbijo tudi pnevmatike, ki lahko merijo tudi do 25,4 cm. S svojo specifično obliko polne trde pnevmatike izredno dobro absorbirajo udarce in zmanjšujejo možnost preluknjanja. Za dodatno varnost vožnje pa poskrbita še sprednja in zadnja LED luč. Najkakovostnejši električni skiroji so opremljeni tudi s trifaznim nadzorom hitrosti, s katerim lahko uporabnik prilagodi nastavitve glede na svojo starost in veščine. Obvezen je seveda tudi zvonec in možnost pospeševanja in zaviranja prek gumba za hitrost in zavorne ročice.

električni skiroji

Najboljša lastnost skiroja pa je, da ga lahko preprosto zložite in pospravite, ko ga ne potrebujete.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja