Notranja vhodna vrata so ogledalo doma

vrata vranešič

notranja vhodna vrata

Ni skrivnost, če imamo lepa notranja vhodna vrata z veliko bolj prijetnimi občutki vstopimo v naš dom, ki je naše zavetje in kjer smo lahko to, kar smo. Če pa so notranja vhodna vrata poleg tega, da so privlačna na pogled, še dobro zvočno izolirana, mehansko varovana, dobro zatesnjena okoli celotnega oboda, so to notranja vhodna vrata, ki bi si jih želel vsak stanovalec večstanovanjske zgradbe. In prav taka so Vrata Vranešič.

 

Poglejte si njihovo ponudbo in zagotovo ne boste ostali ravnodušni.

Varna notranja vhodna vrata

Vhod v vaš dom je izdelan iz najboljših možnih kombinacij materialov, iz masivnega lesa, ojačanega z železom, HDF ploščama z zaščitno folijo, ki varuje pred funkcionalno obrabo, on sredico HOMAGLIGHT. Ker mora biti vaš dom varen, za varnost poskrbita dve tritočkovni protivlomni ključavnici in trije protivlomni pasivni zatiči. Tako je vhod v vašo zasebnost povsem varen, sestavljen iz trdnih materialov, ki preprečujejo zvijanje in upogibanje. Za še dodatno varnost pa je na voljo cela paleta dodatkov, od kukala, do posebnih kljuk, jekleni prag, …

Ko se odločite za varnostna notranja vhodna vrata, pa ne pozabite, da mora montažo opraviti strokovno osebje, saj so dosti težja od navadnih vrat. Poleg tega se postopek vgradnje nekoliko razlikuje, saj je potrebno, na primer, dodatno sidranje podbojev. Postopek vgradnje je tako nekoliko bolj kompliciran in dolgotrajen. Kar pa pomeni, da bo vaša zasebnost zares varna.

 

Notranja vhodna vrata s karakterjem

notranja vhodna vrata

Ta notranja vhodna vrata so res sinonim za strogo, a prijetno na pogled, ločevanje javnega in zasebnega. Obenem pa so Vrata Vranešič tudi izredno prijetna na pogled. Izbirate lahko med celim katalogom različnih barv in slogov, od rustikalnega, nevtralnega pa vse do najbolj modernega in bolj vpadljivega. Poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi barvami lesa, od smreke do češnje in vseh vmesnih nians. Tako lahko izberete notranja vhodna vrata, ki res odražajo vaš karakter in obenem zanesljivo varujejo vhod v vaš zasebni prostor.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja