Novi Samsung Galaxy S21 je tu!

samsung s21

V začetku leta je vodilni proizvajalec mobilne tehnologije izdal novo serijo pametnih naprav Samsung Galaxy S21, ki združuje kar tri nove modele. Čeprav se med seboj razlikujejo po velikostih in specifikacijah, pa jim je skupen eleganten dizajn, vrhunske kamere in inovativne možnosti povezovanja.

Vsi modeli podpirajo 5G omrežje, kar pomeni večji in hitrejši prenos podatkov, manj motenj na omrežju ter enostavno povezovanje pametnih vseh pametnih naprav v enem gospodinjstvu. Ponudnik komunikacijskih storitev A1 vam omogoča izjemno akcijsko ponudbo, kjer ob nakupu izbrane naprave iz nove serije prihranite kar nekaj denarja na mesec. Več o tej akcijski ponudbi si preberite na https://www.a1.si/galaxy-s21.

Kaj ponuja serija Samsung Galaxy S21?

V seriji Samsung Galaxy S21 so na voljo trije novi modeli, 5G, +5G in Ultra 5G, ki se lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, izjemno kakovostjo in izboljšano zmogljivostjo pametne naprave. Le nekatere izmed novosti so:

  • hibridna povečava in izboljšana visoka ločljivost, s katero je fotografije mogoče povečati tudi do 30-krat,
  • najhitrejši 5-nanometrski procesor za brezhibno večopravilnost naprave in izjemno hitro predvajanje vsebin,
  • 64 MP senzor za ustvarjanje čudovitih in visokoločljivih fotografij, tudi v temnejših prostorih,
  • izboljšana 8K snap funkcija za snemanje videoposnetkov v jasni 8K ločljivosti,
  • vgrajena inteligenca, ki optimizira gledanje na zaslonu glede na vsebino,
  • pametna in velika baterija, ki se nauči načina uporabe aplikacij in optimizira porabo energije,
  • eleganten in edinstven kovinski zaključek na glavni kameri, ki Samsung Galaxy S21 liniji daje prepoznaven pečat.

s21 samsung

Možnost nadgraditve s pametnimi pripomočki

Samsung Galaxy S21 je mogoče nadgraditi z različnimi povezljivimi pripomočki, številni od njih so na voljo tudi pri A1. Uživajte v poslušanju najljubše glasbe z brezžičnimi slušalkami s profesionalno tehnologijo za resničnostni zvok; Smart Tag oznako za iskanje priljubljenih in pogosto izgubljenih stvari; pametnim pisalom, ki zagotavlja izkušnjo naravnega pisanja in uporabo tako na mobilni napravi kot tabličnem računalnikom; brezžičnim polnilnikom za priročnejše polnjenje ali pametno uro za organiziranje in spremljanje dnevnih aktivnosti.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja