Spletno mestonamat.si ni namenjeno zgolj objavi člankov, prispevkov ipd. posameznih piscev oz. zainteresiranih za objavo, ampak je namenjen tudi oglaševanju zainteresiranih tako pravnih kot fizičnih oseb oz. oglaševanju njihovih izdelkov in storitev. Zato je priporočljivo, da k svojemu besedilu za objavo priložite tudi fotografije, ki bodo dodale dodano vrednost vašemu besedilu. Slika namreč mnogokrat pove več kot 1.000 besed. Še bolje pa je, če posnamete video prispevek, namreč tudi tovrstne objave je mogoče objaviti na naši strani.

Stran je namenjena prav vsaki tematiki in ni strogo opredeljena za točno določeno. Trenutno so naše glavne tematike digitalna tehnologija, IT, finance, šport, prosti čas in zabava, razvajanje, hrana, gostinstvo, turizem, adrenalin ter še nekaj drugih, ki so še v razvijanju, po potrebi pa bomo dodajali in odvzemali tematike. Skrbeli bomo, da bo naša stran večkrat dnevno ažurirana in da bodo objavljeni vsi aktualni prispevki.

Vse, kar morate storiti vi, v kolikor želite objavo na naši strani, da nam pišete. Lahko nam že takoj pošljete vaše prispevke, fotografije, video posnetke oz. karkoli vi želite objaviti, mi pa vam bomo najkasneje v roku enega delovnega dne odgovorili in vas obvestili ali smo vaš prispevek že objavili, ali pa vas zaprosili za dopolnitev, pri čemer boste od nas dobili natančna navodila, kaj je potrebno dopolniti. Po potrebi se bomo slišali tudi po telefonu, da bomo lažje uskladili vaše in naše želje ter da bo na koncu objava takšna kot si jo boji želimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja