Obnova strehe ali nakup nove kritine? 

Je streha na vaši hiši dotrajana, a niste povsem prepričani, ali je boljša zamenjava za novo kritino ali pa bi bila za vas primernejša obnova strehe? Gradbeno podjetje Libela group, ki se ukvarja s celovitimi prenovami objektov in urejanjem okolice, vam ponuja brezplačen ogled vašega objekta, ostrešja in strehe ter vam po pregledu stanja nudi brezplačno svetovanje glede prenove. Strokovnjaki vam pomagajo odgovoriti na vprašanja, kot so: katero strešno kritino izbrati, kakšna je cena nove strehe, kako odstraniti staro, tudi nevarno azbestno ostrešje, kakšno izolacijo izbrati, predvsem pa določiti, kaj je za vas primerneje – nakup nove strešne kritine ali zgolj obnova strehe.

Z ustrezno kritino do nižjih stroškov za ogrevanje

Le redki se zavedajo, da je za nizke cene ogrevanja poleg ustrezne izolacije fasade pomembno tudi kakovostno izvedeno krovstvo. Ker je topel zrak lažji od hladnejšega, se ob ogrevanju prostora namreč dviguje proti strehi – v kolikor le-ta ni primerno izolirana, zaradi toplotne izgube stroški za ogrevanja tako hitro postanejo izredno visoki. Če je glede na stanje vašega objekta ustreznejša obnova strehe in ne nakup nove, znotraj renovacije v podjetju poskrbijo tudi za primerno izolacijo obnovljenega ostrešja in kritine. Obnova strehe za posledico tako ne bo imela le osveženega izgleda vaše hiše, temveč tudi občutno nižje stroške za ogrevanje.

obnovitev strehe libelagroup

Kako poteka obnova strehe?

Po ogledu in oceni stanja vaše kritine bo strokovnjak za krovstvo iz podjetja Libela group na podlagi vaših želja izdelal okvirni načrt prenove. Gradbeno podjetje bo ustrezno zaščitilo tako objekt kot okolico ter po pranju in čiščenju kritine opravilo zamenjavo poškodovanih strešnikov in ogrodja ostrešja. Po popravilih je na streho nanešeno belilo, pred nanosom izbrane barve pa izkušeni strokovnjaki na kritino nanesejo še vezivo. Obnova strehe se zaključi z nanosom premaza, ki ji daje sijaj in lepši videz, ta pa ima poleg estetske funkcije tudi zaščitno vlogo – vašo streho bo varoval pred različnimi vremenskimi vplivi, od močne sončne svetlobe do mokrega in težkega snega.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja