Odločite se za Mikrotik, ko potrebujete več

Mikrotik je latvijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno v 90. letih prejšnjega stoletja za razvoj usmerjevalnikov in brezžičnih sistemov ISP. Podjetje sedaj ponuja strojno in programsko opremo za internetno povezljivost v večini svetovnih držav.

mikrotik

Njihove izkušnje z uporabo industrijske standardne strojne opreme za osebne računalnike so jim leta 1997 omogočile, da je podjetje ustvarilo lasten programski sistem, ki zagotavlja stabilnost, nadzor in prilagodljivost za vse vrste podatkovnih vmesnikov in usmerjevalnikov. Podjetje se je leta 2002 odločilo izdelati lastno strojno opremo in prodrlo na svetovne trge. Danes je podjetje Mikrotik prisotno po vsem svetu, tudi v Sloveniji, kjer ga med drugim trži podjetje Techtrade.

 

Mikrotik nudi uporabniku prijazne rešitve

Podjetje Mikrotik se je po dolgoletnih izkušnjah s celotnimi usmerjevalnimi sistemi in industrijsko standardno računalniško opremo povzpelo v sam svetovni vrh ponudnikov tovrstne opreme. Njihove izdelke uporabljajo tako ponudniki internetnih storitev, posamezniki in podjetja. Poslanstvo podjetja Mikrotik je narediti obstoječe internetne tehnologije hitrejše, zmogljivejše in cenovno dostopne vsakomur. Gre za podjetje s popolnimi storitvami, ki lahko poskrbi za vse vaše računalniške in mrežne potrebe. Gre za podjetje, ki je stalno v razvoju in koraku s časom, tako da ima na voljo vedno nove in izboljšane izdelke. V Sloveniji so na voljo tudi teoretične in praktične delavnice, ki omogočajo uspešno uporabo in ravnanje z izdelki Mikrotik.

 

Mikrotik je na voljo tudi v Sloveniji

 

mikrotik

Slovensko podjetje Techtrade verjame v izdelke podjetja Mikrotik, saj le-ta deluje na principu poštenosti, preglednosti, kakovosti in učinkovitosti. Mikrotik svojim strankam ponuja le najboljše in najbolj učinkovite ponudbe na trgu. Dolgoletne izkušnje in izdelki, ki so na voljo po vsem svetu, so sinonim za kakovost, zaupanje, stabilnost vseh vrst podatkovnih vmesnikov in usmerjevalnikov. Nekateri njihove usmerjevalnike rangirajo kot najboljše pri upravljanju velikega dosega. Njihove naprave se ponašajo z neverjetno prilagodljivostjo v konfiguraciji, primerne so za uporabo doma in v pisarnah ali velikih podjetjih, celo v prevoznih sredstvih. Cene so konkurenčne, kakovost pa izredna. Zato vam bodo prodajalci ob vašem povpraševanju zagotovo ponudili izdelke te blagovne znamke. Izberite jo, ne bo vam žal.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja