Otroška blagovna znamka Elodie details

Elodie details voziček

Švedska blagovna znamka Elodie details prinaša številne izdelke za najmlajše, od otroških oblačil, igrač, izdelkov za otroško sobo, pripomočkov za hranjenje do otroških vozičkov. Številni starši pravijo, da je zelo smiselno izbrati tudi Elodie details voziček, saj je praktičen, uporaben in tudi vrhunskega dizajna.

Elodie details voziček

Voziček blagovne znamke Elodie details prinaša udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Otroški voziček je preprosto zložljiv, lahek in vodljiv. Globoka strehica malčka v vozičku varuje v vseh vremenskih razmerah. Nastavljiv naslon vozička, ki ga je mogoče nastaviti skoraj v raven položaj, omogoča, da malček v njem tudi sladko zaspi. Enojno sprednje kolo omogoča lažjo vodljivost. Sicer pa velika kolesa zagotavljajo mehkejšo in udobnejšo vožnjo tudi po neravnih površinah. Visoko ogrodje je primerno tudi za starše višje rasti. Izboljšan in močnejši mehanizem omogoča preprosto zlaganje vozička. Voziček ima stranski žep z zadrgo, v katerega se lahko shranijo najnujnejši pripomočki za otroka. Voziček vsebuje tudi oporo za noge in 5-točkovni varnostni pas z ramenskimi blazinicami. Poleg tega vsebuje tudi veliko košaro, ki je preprosto dostopna. Voziček je primeren za otroke, stare od pol leta do treh let, ki tehtajo največ 15 kilogramov.

Dodatki za otroški voziček

Otroški voziček je smiselno opremiti s senčnikom Elodie details, ki poskrbi, da je malček med vozičkanjem v senci. V sončnih dneh ga lahko namestite na voziček, nato pa se odpravite na sprehod, sončni žarki pa vašega malčka ne bodo motili. Senčniki so na voljo v različnih barvah, tako da lahko izberete takšnega, ki se bo lepo ujemal z otroškim vozičkom. K otroškemu vozičku lahko dokupite tudi podlogo Elodie details za voziček, ki bo vašemu otroku omogočila dodatno udobje. Podloga je primerna za vse letne čase, vsebuje hladnejšo »poletno stran« in »zimsko stran« z grelnimi lastnostmi. Na voljo so tudi dežne prevleke omenjene blagovne znamke. Dežno prevleko, ki jo prejmete v priročni torbici, lahko pritrdite na voziček, da vam bo v dežju vedno pri roki. Poleg tega pa lahko kupite tudi mreže proti komarjem Elodie details, ki jih pritrdite na voziček, nato pa se lahko odpravite na vozičkanje v naravo, mrčes pa vašega malčka v vozičku ne bo motil.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja