Pametna žarnica za ustvarjanje ambienta

pametna žarnica

Z možnostjo zatemnitve pametne naprave, imenovane pametna žarnica, lahko ustvarite določen ambient v prostoru svojega doma. Lahko ustvarite ambient skrivnostnosti, romantike ali preprosto verjamete pogostemu reku, da »so vsi lepši v temi«. S pametno napravo, kot je pametna žarnica A1, pa lahko popeljete ustvarjanje posebnega ambienta na novo raven. Dve besedi: barvna svetloba. Menjava svetlobo pametna žarnica, ki sicer lahko proizvaja zelo veliko število barv in barvnih odtenkov. Vi lahko izbirate svoje najljubše odtenke. Z dotikom želenega odtenka na barvnem krogu v aplikaciji za pametno žarnico izberete barvo, ki jo želite v prostoru. Prostor lahko spremenite v disko in priredite zabavo meseca. Prostor pa lahko pametna žarnica s svojo svetlobo tudi ogreje ali ohladi.

Pametna žarnica spreminja barvo

S tem, da pametna žarnica A1 s svojo svetlobo ogreje ali ohladi prostor v vašem domu, seveda ni mišljeno, da žarnica spremeni temperaturo v prostoru. Pomeni preprosto to, da določeni barvni odtenki spadajo med tako imenovane tople barve in določeni barvni odtenki spadajo v kategorijo hladnih barv. Stenam hladne kremaste barve lahko vdihnete nekaj toplote z nežno rumeno svetlobo, ki jo oddaja pametna žarnica. Ko sta partnerja sama in se želita zbližati, lahko svetlobo spremenita v škandalozno rdečo ali romantično zlato rumeno ali bordo barvo. Tudi modro lahko sveti pametna žarnica, kar naj bi delovalo pomirjujoče. Božič pa bo še bolj vesel, če bo svetloba v prostoru ali zelena ali hladno srebrnkasta.

Pametna žarnica za preprosto življenje

Barve sten je treba na določena časovna obdobja spremeniti: ali osvežiti barvo stene ali jo povsem spremeniti. To zahteva veliko dela, od prestavljanja pohištva, do barvanja in čakanja, da se ta barva posuši. Po vsem tem vas ponovno čaka prestavljanje pohištva in pospravljanje ter – če se niste odločili za barvo na vodni osnovi – čiščenje trdovratnih madežev, ki se zlepa ne pustijo odstraniti. Barvo sten v prostoru lahko spremenite na veliko enostavnejši način, in sicer s pametno žarnico, ki spreminja svetlobo. Dodajte nekoliko barvne svetlobe z nižjo intenzivnostjo, in voila, barva je spremenjena! Nekatere pametne žarnice imajo celo vgrajene zvočnike in lahko predvajajo glasbo.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja