Pedikura v Ljubljani, Mariboru, Kopru

pedikura v Ljubljani 1nadan

Pedikura je rezultat pedikiranja, ki pomeni strokovno urejanje nohtov na nogi ali nasploh urejanje nohtov na nogi. Danes pa pedikura v Ljubljani ne pomeni le strokovnega urejanja nohtov, temveč strokovnega urejanja celotne noge. Uredijo se nohti in koža na celotnem podplatu, tudi peti. Strokovnjak za pedikuro s pripomočkom, ki spominja na skalpel, odstrani trdo kožo in otiščance, ki povzročajo bolečine pri hoji. Trdo kožo na stopalih odstrani tudi pedikura v Ljubljani 1nadan ponuja pedikiranje z ribicami. Slednje odstranijo trdo kožo na tak način, da jo pojejo. Temu bi v nasprotju s klasično pedikuro lahko rekli pedikura eksotične narave.

Pedikura v Ljubljani je lahko medicinska

Poleg klasične in eksotične pedikure obstaja tudi pedikura v Ljubljani, ki je medicinska. Medicinska pedikura odstrani otiščance in kurja očesa ter pomaga pri glivicah na nohtih, da lahko oseba stopa lahkih nog naokrog. Hojo brez bolečin zagotovi pedikura v Ljubljani. Pedikura lahko zajema urejanje nohtov na nogah, ki ne pomeni le oblikovanja nohtov. Pediker ali pedikerka bo nohte oblikovala, nato lahko na željo stranke na nohte nanese prozorni ali barvni lak. Na nohte se lahko nanese tudi gel, ki je lahko prozoren ali barven. Gel pomeni, da bo okras na nohtih obstojnejši. Na nohte se lahko nanese še gel lak, ki je vmes med lakom in gelom.

Pedikura v Ljubljani po ugodni ceni

Poleg storitve pedikura v Ljubljani 1nadan nudi morebitnim kupcem bona še pedikuri v Mariboru, Murski Soboti ali Kopru. Za pedikuro se najverjetneje najbolj pogosto odločajo ženske. Te se bodo verjetno največkrat odločile, da bo pedikura v Ljubljani klasična in da bo vključevala nanos laka, gela ali gel laka. Tudi gel lak se na nohtih obdrži veliko dlje kot klasični lak. Strokovnjak za pedikuro bo najprej pripravil kopel, da se koža na nohtih zmehča. Nato se bo lotil odstranjevanja obnohtne kožice in trde kože na stopalih. Na spletni strani ponudnika 1nadan so na voljo kuponi za pedikuro, pri čemer je cena znižana in resnično ugodna. Bon se lahko kupi tudi kot darilo.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja