Po ropotuljice k Vlakcu

ropotuljica

Ropotuljice lahko kupimo kjer koli, to je res, ampak kje pa lahko kupimo prave ropotuljice, ki so za otroka tudi res primerne, ne škodijo njegovemu zdravju in se tudi s tako enostavno igračo nekaj naučijo? Tu pa kar večina veleblagovnic in tudi specializiranih trgovin odpade, kajne? Da ne boste še sami delali takih raziskav, kot smo jih mi, predlagamo nakup ropotuljice v spletni trgovini Vlakec, kjer boste našli vse tisto, kar je za vašega dojenčka primerno. Na voljo imajo ropotuljice štirih različnih blagovnih znamk, cene pa so povsem sprejemljive glede na to, kako kakovostne ropotuljice boste dobili.

Pri Vlakcu le lesene ropotuljice

To, kar odlikuje to trgovino, pa so le lesene igrače. Tudi ropotuljice boste tu dobili le lesene, so pa poskrbeli za to, da je teža ropotuljic majhna, pa vendar dobi že dojenček veliko boljši občutek za material, torej za les, kot pa ga dobi s plastiko, ki ga bo že tako ali tako celo življenje obkrožala. Pri njih imajo vse ropotuljice tudi neke posebne oblike in dodatke, kot so sonček, slonček, lisička, sovica in druge živali, hkrati so poskrbeli tudi za različne oblike v ropotuljici, tako da bo imel otrok veliko dela tudi z opazovanjem vseh elementov na ropotuljici. Niso pa pri Vlakcu pozabili niti na zelo žive barve, ki so za dojenčka zelo pomembne, saj se moramo zavedati, da dojenčki ne vidijo ravno razločno kar nekaj časa še po rojstvu.

Cena ni visoka

Gleda to, da so ropotuljice v tej trgovini le lesene, nikar ne mislite, da bo cena zaradi tega tako visoka, da bo nakup nesmiseln. Cena okoli 8 € res ni visoka, zavedajte pa se pomena, ki ga ima plastika v primerjavi z lesom na otroka. Les v tem primeru ni takšen, da se lahko otrok poškoduje z njim, pa četudi ga bo grizljal in grizljal.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja