Pohiti in slušalke dobiš zastonj

samsung galaxy s

Vsi si želimo kaj dobiti zastonj in zdaj imamo vsi priložnost, če pohitimo v prodajalne A1, saj je Samsung Galaxy pripravil izvrstno akcijo, in sicer, če kupiš Samsung Galaxy S10+ poleg dobiš zastonj slušalke. Več o akciji si lahko preberete na povezavi https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10-plus-128-gb-crna. Tako ali tako pa je družina telefonov Samsung Galaxy tako napredovala, da so to praktično najboljši telefoni na svetu, nekako ji sledi iPhone, Nokia, ki pa je včasih proizvajala najboljše telefone na svetu, pa je ostala več korakov zadaj in bo le stežka ujela vodilne.

Družina Samsung Galaxy navdušuje

Samsung Galaxy mobilni telefoni so v zadnjih letih postali izredno popularni po celem svetu, tako da jih uporablja že najmanj milijarda uporabnikov širom zemeljske krogle. To je dovolj zgovorno dejstvo, da ne boste naredili nič narobe, če si enega od mobilnikov Samsung Galaxy privoščite tudi vi. Zelo široko ponudbo pametnih telefonov iz družine Samsung Galaxy si lahko ogledate v poslovalnicah A1, kjer boste poleg željenih naprav našli tudi zelo prijazno in ustrežljivo osebje, ki je za povrh vsega tudi izredno strokovno podkovano, tako da bo znalo odgovoriti na praktično vsako vaše vprašanje. Če pa bi se slučajno zgodilo, da vam na katero od postavljenih vprašanj ne bi znali odgovoriti takoj, pa točno vedo koga vprašati oz. kje poiskati odgovor ter vam ga nato posredujejo v najkrajšem možnem času.

Skrb za stranke tudi po nakupu

V modernem času zelo veliko pomeni tudi skrb za stranke po že opravljenem nakupu. V tem sklopu je mišljen predvsem dober in hitro dosegljiv servis, na katerem za čas servisa dobiš nadomestni telefon, ki je enak ali pa vsaj zelo podoben tvojemu. Vse to najdete v zgoraj navedenih poslovalnicah in še posebej to velja za vse telefone iz družine Samsung Galaxy. Zato je dejstvo, da zagotovo ne boste naredili nič narobe, če si omislite enega izmed telefonov iz družine Samsung Galaxy.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja