Pomanjkanje magnezija je težava skoraj vseh nas

magnezij

Ste utrujeni, brez volje, vas vse boli brez razloga? Morda gre za pomanjkanje magnezija. Ta mineral je pomemben za normalno delovanje mišic, prispeva k ohranjanju zdravih kosti, metabolizma, celotnega imunskega sistema. Če vaše telo trpi pomanjkanje magnezija Malinca nudi najboljšo rešitev za vas. Njihove kapsule vsebujejo namreč naravni mineral v njegovi najčistejši obliki, brez kakršnihkoli primesi. Pomanjkanje magnezija ne bo več problem, saj ga te kapsule vsebujejo v obliki, ki omogoča najboljšo možno absorpcijo le-tega.

 

Zakaj moramo minerale dodajati

Minerali so izredno pomembni za zdravje našega telesa in naše počutje, zato pomanjkanje magnezija lahko vodi v resne težave. Veliko živil vsebuje ta mineral. To so predvsem oreščki, špinača, nekatero sadje, stročnice, krompir, meso. A naše telo absorbira le 30 do 60 % mineralov, ki jih zaužijemo s hrano, pa še ti morda niso čisti, ampak je velikokrat polni strupov in primesi, ki so posledica sodobnega načina pridelave živil. Prav tako, na primer, športniki, nosečnice in doječe matere vsakodnevno potrebujejo zaužiti večje količine mineralov. Zato so kvalitetna prehranska dopolnila, ki vsebujejo le čisti magnezij, ki ga naše telo dobro absorbira, nujna, če občutimo, da nam tega minerala primanjkuje.

 

Mineral, ki izboljša počutje

Študije dokazujejo, da se lahko z dodajanjem prehranskega dopolnila izognemo številnim boleznim in neprijetnostim, ki nas v sodobnem življenju vsakodnevno pestijo. Zato ne pustite, da vaše telo še naprej kaže znake za pomanjkanje magnezija Malinca ima povsem varno in naravno rešitev za vas. Z le dvema kapsulama na dan se kakovost vašega življenja lahko zelo izboljša, spanec bo globlji in nič več se ne boste zbujali zaradi bolečin v nogah. Mineral vam pomaga skozi dan, poln preizkušenj, vrača vam življenjsko moč in energijo. Gre za mineral, ki vam pomaga na vseh področjih vašega življenja. Zato naj pomanjkanje magnezija postane preteklost, s pomočjo zadostne vnesene količine tega minerala lahko postanete neustavljivi.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja