Popoln otroški nahrbtnik, zdrava hrbtenica

otroški nahrbtnik

Otroci morajo hoditi v šolo, za kar pa potrebujejo določene stvari: to so knjige, zvezki, pisala, pa tudi nahrbtnik. Nahrbtnik, posebno prilagojen otrokom, je otroški nahrbtnik. Prilagojen je po velikosti, razporejenosti predalčkov, hrbtišču, naramnicah in tudi po potisku. Vsak otroški nahrbtnik je okrašen tako, da bo všeč otrokom. Še posebej priljubljeni motivi potiskov so pravljični liki, liki iz animiranih filmov in nahrbtniki v obliki živalic. Če vas zanima slednje, je za tako okrašen otroški nahrbtnik Hajdi najboljša trgovinica, saj nudi pestro izbiro nahrbtnikov v obliki živalic. Omeniti je treba, da nahrbtniki niso namenjeni le otrokom, ki že obiskujejo šolo, temveč jih nosijo tudi otroci, ki še ne hodijo v šolo. Ko gre družina na obisk ali le pelje otroka k babici, lahko vzame s sabo otroški nahrbtnik.

Nikamor brez najljubšega lenivca

Za najmlajše otroke so na voljo tudi nahrbtniki, okrašeni s potiskom ali sličicami, in takšni v posebnih prikupnih oblikah ali okrašeni z raznimi detajli. S potiski, sličicami in posebnimi oblikami ter detajli je otroški nahrbtnik privlačnejšega videza in ga bo otrok nosil z večjim veseljem. Potiski in sličice so v podobi znanih pravljičnih likov, likov iz najnovejših in priljubljenih animiranih filmov, na primer trenutno zelo priljubljenih samorogov ali vedno aktualnih ponijev. Obstajajo tudi ponudbe posebno oblikovanih nahrbtnikov, tudi manjših, ki so v obliki prikupnih živalic z gobčki in ušesci. Vaš malček bo zagotovo želel, da je njegov najljubši lenivec venomer z njim in ga bo z veseljem nosil.

Ko bo nosil otroški nahrbtnik, bo velik

Psihologi trdijo, da so otroci sposobni veliko več, kot se na splošno verjame, da so. Otroka je dobro vzgajati na tak način, da je čim bolj samostojen in določene opravke postori sam. Otrok lahko sam nosi otroški nahrbtnik in vanj spravi zanj nepogrešljive stvari. Danes bo otrok nosil ustrezen nahrbtnik, pri čemer bo dve tretjini teže nosil medenični predel, njegova teža pa bo od deset do dvajset odstotkov otrokove teže, že v kratkem pa bo lahko samostojno opravljal tudi druga dela in se učil odgovornosti. Otroka bo otroški nahrbtnik Hajdi butika zagotovo razveselil, da bo želel biti samostojen, kakovost nahrbtnika pa bo zagotovila pokončno držo. Nikar ne oklevajte in otroku priskrbite popoln otroški nahrbtnik.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja