Popolno odpiranje predalnikov

teleskopska vodila za predale2

Da si lahko dobro uredimo svoje delovno okolje, je med drugim pomembno tudi to, da je naša delovna miza prilagojena našim željam. Sem spada poleg ergonomije tudi praktičnost v različnih pogledih, na primer kakovostna teleskopska vodila za predale, ki nam olajšajo dostop do celotne globine predalnikov, s čimer lažje organiziramo njihovo vsebino. V kolikor potrebujemo opcijo, da jih lahko tudi iztaknemo, da prenesejo težja bremena, da imajo mehko in tiho zapiranje ali pa da imajo zatič, ki zaustavi zapiranje, poiščimo pri prodajalcih tovrsten model. Med ponudniki je tudi podjetje Tuli, kjer lahko poiščemo več informacij.

teleskopska vodila za predale

Vrste glede na obremenitev

Teleskopska vodila za predale so več vrst ter ustrezna za različne obremenitve. Ker delujejo s pomočjo kroglic, jim rečemo tudi kroglična. Poznamo zelo vitka do močnejša, na primer do 45 kg za običajno ali do 200 kg za visoko obremenitev ter nekaj variant vmes, seveda pa so možne tudi višje stopnje. Vitka so lahko dolžine med 300 do 700 mm ali tudi manj, močenjša pa do 1200 ali 1500 mm ali celo nad 1800 oziroma 2300 mm. Prva so primerna za predalnike v našem domu, slednja pa za raznovrstne delavnice in industrijska okolja. Morajo biti cinkana ali iz nerjavečega jekla, da so dobro odporna proti obrabi.

teleskopska vodila za predale1

Cenovni okvir za teleskopska vodila za predale

Odvisno od ponudnika oziroma proizvajalca, za teleskopska vodila za predale krajših dolžin pričakujmo za par ceno vsaj do 15,00 EUR z vključenim DDV, za daljša oziroma industrijska pa tudi do več kot 40,00 EUR z vključenim DDV. Pridobimo več ponudb, med drugim lahko kontaktiramo tudi podjetje Tuli, in si zagotovimo najprimernejšo. Dobavljivost je praviloma v manj kot tednu dni, za posebne modele pa različno glede na povpraševanje, še posebej pri najdaljših dolžinah je rok dobave večji zaradi uvoznih zbirnih kamionskih prevozov in morebitnih dodatnih obdelav.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja