Poslovni paket po meri za mobilno telefonijo

poslovni paket

Pravne osebe in samostojni podjetniki lahko koristijo številne ugodnosti, ki jih prinaša prilagojen poslovni paket za mobilno telefonijo, pri čemer gre največkrat za skupen mesečni račun naročnine, ki zajema stroške vseh zaposlenih. Storitev pa je razširjena tudi na fiksno telefonijo in internet, zato lahko podjetje predvidi mesečne stroške za celotno pisarno.

Podjetje se o vprašanjih za različne opcije lahko posvetuje tudi z osebnim svetovalcem, pri čemer mu le-ta predlaga glede najbolj ustreznih produktov in storitev ter nudi podporo v procesu. Podjetja lahko na spletnem portalu samostojno upravljajo z naročniškimi razmerji, pri čemer spremljajo porabo in spreminjajo različne opcije za zakupljen poslovni paket. Več informacij je na voljo na naslovu https://www.a1.si/poslovni/mobilna-telefonija.

 

Poslovni paket z zakupom podatkov za vse zaposlene

 

poslovni paketposlovni paket

Podjetja lahko v mesečni naročnini zakupijo podatke po meri. To pomeni, da je v poslovni paket vključeno poljubno število enot za klice izven in znotraj mobilnega omrežja, klice v tujini, SMS in MMS sporočila ter prenos mobilnih podatkov tja od 1 GB do 15 GB. Običajno so klici med sodelavci v podjetju brezplačni in se ne obračunavajo dodatno.

V prilagojeno naročniško razmerje podjetje lahko vključi poljubno število zaposlenih, pri čemer ima vsak svoj profil na spletnem portalu, od koder se pobirajo podatki za mesečni obračun na skupnem računu. Skupni račun za enoten poslovni paket ustvarja dodatne ugodnosti in popuste, pri čemer se podjetje lahko odloči tudi za fiksno telefonijo, internetne storitve in drugo.

 

Sestavljen poslovni paket po meri z varnostno zaščito naprav

Podjetje lahko sestavi poslovni paket po meri, pri čemer so na voljo tudi opcije s fiksno mesečno naročnino, ki se med seboj razlikujejo po tem, da imajo različne količine prenosov podatkov doma in v tujini, enote klicev v omrežja in drugo. V primeru, da se vse storitve pri telekomunikacijskem operaterju združijo v eno naročniško razmerje, se s tem zniža mesečni strošek.

Z naročniškim razmerjem za poslovni paket lahko pravne osebe in podjetniki pridobijo tudi možnost koriščenja varnostne zaščite mobilnih naprav, ki ščiti pred vdori, virusi in zlonamernimi kodami in omogoča varno spletno bančništvo. S tem lahko podjetja tudi zaščitijo podatke na mobilnih napravah in se zaščitijo pred spletnimi prevarami.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja