Potovanje na Kubo za vedno ostane v spominu

potovanje Kuba

Še posebej za tiste, ki imajo radi organizirana popotovanja v manjših skupinah, tj. okoli 15 ljudi, bo to potovanje na Kubo nekaj posebnega. Turistična agencija Shappa vsa popotovanja organizira na sebi poseben način, ki pa je tako zanimiv in drugačen od drugih, da ima že veliko stalnih popotnikov. Zato, v kolikor želite z njimi na potovanje na Kubo, se kar čim prej prijavite na spletni povezavi https://www.shappa.si/potovanja/amerike/potovanje-kuba.html. Storite to čim prej, če želite še letos z njimi na uživanje v zvokih kubanske salse in drugih domačih ritmih.

Potovanje na Kubo nudi vrsto užitkov

Zgoraj so že omenjeni kubanski ritmi po katerih je Kuba prepoznavna pri praktično vsakomur, ki ga glasba vsaj malo zanima. Potovanje na Kubo s turistično agencijo Shappa pa nudi tudi vrsto drugih užitkov, kot npr. ogled tovarne kjer izdelujejo prave kubanske cigare ter seveda uživanje v dimu izvrstne cigare ter kozarcu najboljšega konjaka poleg za vse, ki si to želijo. Potovanje na Kubo je organizirano tako, da vsi nekadilci med tem časom uživajo na bližnji peščeni plaži, kjer je odličen bar z izvrstnimi coctaili in drugimi alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami. Torej, vse skupaj je organizirano tako, da nikomur ni dolgčas niti eno sekundo med 19 dnevnim potovanjem.

Kubanska revolucija je del potovanja na Kubo

Ne ravno dobesedno, da se ne bo kdo ustrašil, da potovanje na Kubo vodi skozi kakšno vojno območje. NE!!! Vse kar ima to potovanje na Kubo skupnega s kubansko revolucijo je, da je ena od znamenitosti, ki si jo popotniki ogledajo tudi skrivališče Fidela Castra, katerega ostanki se še vedno nahajajo v hribovju Sierra Maestra. To je ena od številnih posebnosti tega potovanja, ki jo udeleženci tega potovanja doživijo na prav poseben način, in sicer zaradi vodiča, ki vse skupaj priredi na Shappa način, ki je povsem svojevrsten. Ne verjamete, prijavite se še danes in pojdite z nami ter se prepričajte na svoje oči.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja