Pravljice za lahko noč so lepa uspavanka

pravljice za lahko noč

Decembrski dnevi so polni adrenalina, veselja, vzhičenja, ki ga je mogoče kar čutiti v zraku. Še posebej so decembra veseli otroci, saj jih kar razganja od želje po darilih, ob misli na božička, vse lučke, ki krasijo mesta, prihajajoči sneg in igre na snegu, vožnjo s sanmi ali s smučmi – navsezadnje je smučanje slovenski narodni šport – božično drevesce, počitnice, vse slaščice, ki jih starši v veselem decembru še posebej radi dajejo svojim otrokom in tako dalje. Veliko veselja in sladkorja pa pomeni, da otrok morda težje zaspi. Če vaš navihanček težje zaspi in vas skrbi, da bo zjutraj ves utrujen, ga lahko uspešno uspavajo pravljice za lahko noč.

Pravljice za lahko noč izpod slovenskih peres

Ni boljše »uspavanke«, načina, kako pomiriti otroka dovolj, kot to, da mu berete pravljice za lahko noč. Nežen in umirjen glas ga bo zazibal v pomirjeno spanje, lepa pravljica pa ga bo spravila v pravo razpoloženje, da bo mirno zaspal in se zjutraj zbudil svež in energije poln. Na strani Lahkonočnice so na voljo pravljice za lahko noč v avdio obliki. Ker je na voljo posneta pravljica, jo lahko le nastavite, poljubite otroka za lahko noč in greste še sami počivat. Te pravljice za lahko noč so delo slovenskih avtorjev, zato boste z nakupom podprli slovenske ustvarjalce, otroci pa bodo poslušali pravljice, prilagojene njim.

Pravljice za lahko noč le zavrtite

Na spletni strani Lahkonočnice boste s klikom na želeno pravljico lahko dostopali do več informacij o pravljici. Vse pravljice za lahko noč so opremljene z opisi in kratkim povzetkom, navedbo ilustratorja ali ilustratorke in opisom njihovega dela ter izkušenj, seveda je opisan tudi avtor pravljice za lahko noč, marsikaterega boste najverjetneje prepoznali, opisan pa je tudi pripovedovalec ali pripovedovalka. Še več, ob opisu vidite fotografije avtorja, ilustratorja in pripovedovalca in, kar je najpomembnejše, zapisanim povzetkom. Pravljice lahko tudi poslušate in jih vidite. Če pravljice zavrtite in greste še sami počivat, naj vas ne skrbi, saj so ravno prave dolžine za otroke.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja