subscribe: Posts | Comments

Predpražnik logo

0 comments
Predpražnik logo

Ogromno ljudi danes ima svoje podjetje, to pa zato, ker je tako težko dobiti službo in ljudje pač začnejo sami ustvarjati nekaj svojega, saj kaj pa boš drugega, če pa potrebujemo denar in to vsi, če želimo jesti, piti, v glavnem preživeti. In tisti kateri imajo svoja podjetja ponavadi dajo nekaj na izgled podjetja, da se vedno bolj modernizira, da postaja vedno lepše in tako naprej.

 

Šefi dajo svoje logote podjetja na vsa živa mesta samo zato, da se vidi kdo so, da postajajo razpoznavni. In danes ni več tako, da se da logona vrata pisarne ali kot kakšna reklamna ali osvetlitvena tabla znaj preden ljudje vstopijo noter, lahko si tudi naredite predpražnik logo, kar pomeni, da imate v svoji pisarni svoj predpražnik katerega naredite po svojih merah ter na njem vaš logotip podjetja.

Ko pridejo stranke k vam in preden se bodo vsedle na stol da začnete sestanek bodo takoj videle vašo mojstrovino na tleh, vaš logo. Mogoče si kdo misli, da je to potrata denarja, da to nima smisla kupovati, saj tega noben ne bo videl. Ok, morda res tega ne bo nihče videl, vendar marsikdo pa bo videl in bo rekel kako lepo skrbite, da ste prepoznavni. So ljudje, ki ne vidijo niti meter pred sabo, so pa ljudje, ki pa vidijo čisto vsako malenkost in mu je malenkost veliko več pomembna kot pa nekaj konkretno večjega kar je tudi prav, ljudje smo različni in prav je tako, da je toliko različnih mnenj in vsega. Če bi vi želeli in imeli enak cilj ne bi bilo življenje zanimivo ampak bi bilo že zdolgočaseno in to zelo. Če ste šef in tip človeka, ki hočete in dajete nekaj na podjetje, takšni boste samo še rasli navzgor!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja