Probiotiki odpravijo težave antibiotikov

probiotiki prebiotiki

Sigurno ste že slišali, da antibiotiki niso zgolj koristna zdravila, ampak da žal tudi škodijo našemu zdravju. Že drži, da pri določenih boleznih enostavno ne gre drugače, kot da jemljemo antibiotike. Nič narobe, le jemljite jih, če vam jih zdravnik predpiše. Ampak po tem, ko končate s kuro antibiotikov, naj bodo obvezno na vrsti probiotiki. Probiotiki Malinca podjetja so eni tistih na slovenskem trgu, ki so med najbolj iskanimi, saj vsebujejo kar 20 milijard živih kultur na eno kapsulo. Zato ne odlašajte, ampak jih naročite še danes. Priporočamo celo, da si jih naročite na zalogo, da jih boste imeli vedno pri roki, ko jih boste potrebovali.

Kdaj pa so probiotiki potrebni?

Kot že napisano, probiotiki so nujno potrebni po kuri z antibiotiki, namreč z antibiotiki ne ubijaš samo slabih bakterij v svojem telesu, ampak žal tudi tiste, ki so nujno potrebne za ohranjanje zdravja. Probiotiki Malinca podjetja pa so tista obvezna vojska dobrih bakterij, ki bodo šli v vojno s slabimi ter le-te pregnali iz našega telesa. Probiotiki nam pomagajo povrniti in nazaj uravnovesiti naš imunski sistem, ki je bil najprej zaradi bolezni in kasneje še zaradi kure z antibiotičnimi zdravili porušen. Kura s probiotiki naj traja vsaj 6 mesecev od konca kure z antibiotičnimi zdravili, saj žal toliko časa traja, da se človeška črevesna flora obnovi in povsem obnovi naš imunski sistem.

Kdaj še so potrebni probiotiki?

Probiotiki so zelo koristni tudi pri dermatitisu in drugih oblikah atopijskih bolezni, tudi za zdravljenje in preprečevanje kandide so probiotiki več kot odlično prehransko dopolnilo. Nič pa ni narobe, če jih jemljemo tudi zgolj preventivno, seveda v skladu z navodili proizvajalca. Ni jih ravno potrebno jesti celo leto, je pa zelo priporočljivo, da jih jemljemo v prehodnih obdobjih, tj. spomladi in jeseni, ko je možnost za različna obolenja največja. Z njimi je verjetnost, da ne bomo zboleli bistveno večja.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja