Refurbished prenosniki so prava izbira

refurbished prenosnik

Če si želite prenosnika, pa zanj nočete odšteti celega bogastva, so refurbished prenosniki pravi za vas. Gre za rabljene prenosnike, ki so povsem obnovljeni in dosegajo enako zanesljivost kot novi, hkrati pa vam prodajalec nudi še 12-mesečno garancijo na nakup ter brezplačen servis. To pa še niso vse prednosti v zvezi z refurbished prenosniki Recosi namreč vsem svojim rabljenim prenosnim računalnikom namesti tudi licenčni operacijski sistem Windows 10, ki v prosti prodaji ni ravno poceni. Tako boste z refurbished prenosniki lahko prihranili celo bogastvo, a vseeno postali lastnik izredno zmogljivega prenosnika. Gre za kvalitetne prenosnike, ki bodo zanesljivo delovali še več let, zato so prava izbira za mala podjetja, študente in vse, ki vejo, da zunanja lupina še ne zagotavlja visoke kvalitete, pomembno je srce prenosnika.

Kaj sploh je obnovljeni prenosnik

Tovarniško obnovljeni oziroma refurbished prenosniki so prenosniki, si so se zaradi različnih razlogov vrnili k proizvajalcu. Velikokrat gre tu za razstavne modele ali modele prenosnikov, ki jih trgovci niso uspeli prodati. Proizvajalec nato tak prenosnik ponovno pregleda, očisti, po potrebi tudi nadgradi ali zamenja določene komponente, ter ga z veljavno garancijo ponovno pošlje v prodajo. Še prej so ti prenosniki podvrženi enakim testom zmogljivosti kot novi prenosniki. Refurbished prenosniki vsebujejo popolnoma nove in nerabljene komponente, opremljeni so z najnovejšimi procesorji in kvalitetnimi trdimi diski. A refurbished prenosniki se ne morejo več prodajati kot novi in so na voljo po opazno nižjih cenah in zato tudi bolj dostopni. Tako so za posameznike in podjetja, ki želijo nekaj privarčevati, najboljša izbira refurbished prenosniki Recosi pa nudi kar do 40% nižjo ceno kot bi jo plačali za nakup novega računalnika.

Kje opraviti zanesljiv nakup

Refurbished prenosniki so seveda na voljo v omejenih količinah, zato je seveda nujno, da točno vemo, kaj iščemo, in ko tak prenosnik najdemo, se odločimo za takojšen nakup. Nakup pa mora biti opravljen preko zanesljivega podjetja. Pravi refurbished prenosniki, ki imajo garancijo proizvajalca, so zapakirani s strani proizvajalca prenosnika, so opremljeni z garancijo in certifikatom avtentičnosti. Ne nasedajte posameznikom, ki vam želijo prodati rabljeno opremo, pač pa za nakup izberite zaupanja vredno podjetje.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja