Registracija delovnega časa je uporabna

registracija delovnega časa allhours

V modernih časih se pogosto govori o svobodi. Človek tako ima svobodo, da piše, kar hoče, govori, kar hoče in načeloma dela, kar hoče, če le ne krši zakona. Pa je res, da so ljudje svobodni? Navsezadnje so kamere povsod in stric Google pridno sledi vsemu, kar oseba išče na spletu. Ve tudi vašo lokacijo in kam radi zahajate. Nadzorovanje torej ni nekaj, kar je zatonilo v pozabo. Prav tako ni vedno nekaj negativnega. Določene ljudi celo spodbudi vedenje, da jih nekdo nadzoruje. Zato je registracija delovnega časa lahko zelo pozitivna novost v vašem podjetju. Si že dolgo želite motivirati delavce? Potem je registracija delovnega časa lahko rešitev, ki jo iščete. Ponudnika te odlične rešitve najdete na spletni strani: https://allhours.si/.

Registracija delovnega časa kaže pridnost

Beleženje prihodov in odhodov vseh zaposlenih oseb registracija delovnega časa naredi lahko sledljive. Program bo samodejno razporedil ure, ko je nekdo na delovnem mestu, ko je na potovanju ali na bolniškem dopustu. To so kategorije, ki jih lahko nastavite. Glede na to, da imajo institucije različna pravila in različne ure začetka dela, si lahko prilagajate kategorije. Vsi zbrani podatki bodo omogočili učinkovit in veliko hitrejši obračun plač. Zmote pri obračunih bodo stvar preteklosti. Obvezna registracija delovnega časa bo zagotovila preglednost, transparentnost in poštenost. Natančno razvidne bodo tudi morebitne nadure, ki jih je posameznik opravil.

Registracija delovnega časa spodbudi točnost

Zdaj vam ne bo več treba ugotavljati, kdo je produktiven, saj bo registracija delovnega časa pokazala tudi to. Mogoče bo razbrati, kdo v svojem delovnem času uspe opraviti vse obvezne naloge. Videli boste, kdo naredi še več. Lahko boste primerjali sodelavce, s čimer boste ugotovili, kdo potrebuje dodatno motivacijo. Vedenje o nadzoru bo spodbudilo točnost in upoštevanje rokov. Ne bo več potrebe po tem, da si belite glavo, kdaj vas bo obiskala inšpekcija. Prav vse bo kar se da organizirano in pregledno, zato je strah povsem odveč.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja