Registrator delovnega časa za uvid v delo

registrator delovnega časa

Dober šef zelo dobro pozna svoje delavce. Ve, katere so njihove prednosti in slabosti. Zaveda se, kako se odzivajo in dopolnjujejo med sabo. Vedeti pa mora tudi, kje se nahajajo. Zaposleni potrebujejo neko stopnjo nadzora. Na tak način si vodja enote zagotovi, da bodo ostali učinkoviti in motivirani. Tukaj pa priskoči na pomoč registrator delovnega časa, ki zanesljivo spremlja prihode in odhode in tak registrator delovnega časa Allhours ima v svoji ponudbi. Svojim podrejenim vodilni razdeli kartico, s pomočjo katerih registrator delovnega časa zabeleži čas, ko prispejo na delo. Na tak način ne bo nobenih nejasnosti in težav. Obračunavanje ur bo postalo preprosto, zaradi česar bo učinkovitejši tudi računovodja.

Registrator delovnega časa je kot švicarska ura

Ni se treba bati, da registrator delovnega časa ne bi shranil kakšnih informacij. Saj veste, nesreče se res dogajajo ves čas. Tudi internetna povezava lahko kdaj zataji. Vendar je na voljo zanesljiv registrator delovnega časa Allhours pa zanj zagotavlja, da tudi ob izgubi povezave shrani zbrane registracije. Ko ne boste povezani s svetom, napravica shrani vse podatke. Ko boste ponovno imeli dostop do spleta, vas bodo čakale vse informacije. Vaš najnovejši prijatelj vam bo posredoval vse zabeleženo. Nadrejeni bodo vedno vedeli, kdaj se kdo nahaja v zgradbi. Takoj bo razvidno, kateri so zamudniki. Denar, ki ga boste vložili v nakup naprave, bo poplačan.

Registrator delovnega časa izboljša nadzor

Terminal lahko začnete uporabljati, takoj ko ga dobite v roke. Takoj je pripravljen na montažo. Za delovanje pa registrator delovnega časa ne potrebuje veliko. Imeti morate wi-fi in vtičnico za priklop. Ne boste potrebovali pomoči, da ga usposobite. Kljub temu da za delovanje potrebuje elektriko, ima vstavljeno še baterijo. Bojazni, da bo vse izgubljeno, če zmanjka elektrike, torej ni. Morda se še ne zavedate pomena terminala. Kaj lahko ta naredi za vas oziroma kako lahko pripomore vašemu podjetju. Kmalu boste uvideli, kako koristno je, če imajo vse vodilne osebe pod nadzorom prav vse dogajanje v hiši.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja