samsung a71

Mobilni telefon Samsung Galaxy A71 je izredno zmogljiv telefon, z lastnostmi, s katerimi se ponašajo le redki. V tankem ohišju, ki je na voljo v več barvah, se skriva 8 jedrni 2.2 GHz procesor, 126 GM notranjega polnilnika in 6 GB delovnega pomnilnika. Pomnilnik si lahko še povečate s 512 GB microSD kartico. Diagonala zaslona je 6,7”, oziroma 17 cm, kar pomeni še večji užitek ob igranju iger, brskanju po spletu, gledanju filmov. Zaslon je t.i. brezkončni O-zaslon, ki zagotavlja realne barve. NA zadnji strani mobilnega telefona Samsung Galaxy A71 so kar štiri kamere, ki zagotavljajo profesionalno kakovost posnetkov, obenem pa so enostavne za uporabo. S štirimi različnimi kamerami lahko posnamete širokokotne slike, posnetke od blizu, nočne fotografije, omogočena je zameglitev ozadja ter izpostavitev osrednjega motiva, in podobno. Samsung Galaxy A71 tudi iz amaterskih posnetkov zna narediti umetnino.

Hiter procesor in velik pomnilnik

To sta le dve od lastnosti tega telefona. Samsung Galaxy A71 je izjemno hiter, visoko zmogljiv telefon, ki vam omogoča večjo produktivnost. Napredni osemjedrni procesor in do 8 GB Ram omogočata tekoče, hitro in učinkovito delovanje. Če ga uporabljate za zabavo ali v poslovne namene, Samsung Galaxy A71 vas ne bo razočaral. Ker je telefon tako zmogljiv in omogoča, da na njem opravite praktično vse, je v programsko in strojno opremo vgrajen sistem Samsung Knox, ki na več ravneh ščiti vaše najobčutljivejše podatke pred možnimi škodljivimi grožnjami. Obenem je Samsung Galaxy A71 opremljen s prepoznavanjem prstnega odtisa, kar vam omogoča enostaven in varen dostop do vašega telefona, drugim pa je dostop onemogočen.

Samsung Galaxy A71 se poda v vsako roko

Telefon ponuja eleganten dizajn v več čudovitih barvnih različicah, kompaktno zasnovo in je izredno zmogljiv. Kljub temu, da je težak manj kot 180 g in debeline komaj 7,7 mm, v sebi skriva najboljše lastnosti, ki jih mobilnik lahko ponudi. Gre za mobilni telefon, ki nadomesti prenosni računalnik, računalnik za igranje video igric, fotoaparat in še in še. Zadovoljil bo še tako zahtevnega kupca. Pri Samsungu so v to prepričani in verjamejo, da boste z nakupom tega mobilnega telefona, nad njihovimi izdelki navdušeni tudi vi.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja