Sandali s polno peto za še popolnejši izgled

 

Večina se niti ne zaveda, da lahko s pravilno izbrano obutvijo delamo prave male čudeže. Vse preveč smo pozorni namreč na to, v kaj se bomo oblekli, nekoliko manj pozornosti pa dajemo na obutev. Ravno slednja pa lahko poskrbi za piko na i končnemu izgledu. Še posebej to velja pri ženskah. Sandali s polno peto na primer žensko lahko v hipu naredijo vitkejšo, lepšo, privlačnejšo, zanimivejšo.

Tudi sicer so sandali s polno peto precej priljubljena izbira. Odlično se podajo skoraj k vsem vrstam oblačil. Navadno pa se nosijo v toplejšem letnem času. Če jih nosite v notranjem prostoru, pa so vsekakor dobrodošli skozi vse leto.

 

sandali1

 

Sandali s polno peto z dodatki

 

Vsaka obutev je še toliko bolj zanimiva, če nosi kakšen poseben modni dodatek. Sandali s polno peto so lahko še toliko bolj atraktivni, če so na primer posuti s kamenčki ali kakšnim drugim privlačnim dodatkom. Zanimivo pa je, da se nekatere zahtevne predstavnice za takšne sandale raje ne odločajo, saj menijo, da morajo zato toliko bolj paziti na kombiniranje z oblačili ter ostalimi modnimi dodatki, kot je na primer torbica.

Posledično so še vedno najbolj moderni povsem klasični sandali s polno peto v nevtralnem barvnem odtenku. Med najbolj prodajanimi so zagotovo sandali v črni ali pa bež barvi.

 

sandali

 

Vsestransko uporabni sandali

 

Sandali na sploh veljajo za eno od najbolje prodajanih vrst obutve. To pa seveda ni prav nič čudnega, saj so izjemno vsestranski. Nekateri modeli so celo namenjeni za daljše in zahtevnejše pohode. Vsekakor pa to zagotovo ne velja za sandale s polno peto.

Tudi sandali s polno peto so izjemno vsestranska obutev, a prav zagotovo jih ne bomo nosili na kakšnem športnem dogodku. So pa toliko bolj dobrodošli na delovnem mestu, sestankih, druženjih, na slavnostnih dogodkih. In čeprav niso ravno zasnovani za tek, se vaše noge v njih lahko tudi po celodnevnem nošenju počutijo udobno, sproščeno in prijetno. To pa je v veliki meri odvisno tudi od materialov, iz katerih so narejeni sandali s polno peto.

 

sandali1.1

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja