Se sprašujete kaj je živa voda?

živa voda

Znanstveniki so v zadnjih letih na področju alternativnih snovi, ki jih je zaradi razmer v okolju zdaj treba intenzivneje uživati, naredili precejšen napredek in se začeli bistveno bolj pospešeno osredotočati na raziskave posameznih hranil. Tako so prišli tudi raziskave žive vode, ko jih je zanimalo, kaj je skrivnost ljudi pod Himalajo, da imajo izredno kvalitetno in dolgo življenje. Pri tem so ugotovili, da ima živa voda kar štiri prednosti pred navadno vodo iz pipe, ki je pri nas še vedno pitna, če si zelo firbčen, si te prednosti poglej že zdaj tukaj: , hkrati pa so ugotovili, da je živa voda nekaj, kar bi morali piti vsi, da bi telo bolje hidrirali in ne bi rabili posegati po drugih sladkih pijačah, ki nas momentalno bolj odžejajo kot navadna voda, ko povzroči trenutni občutek, da se nismo čisto nič odžejali.

 

Katere so prednosti, ki jih ima živa voda?

Pa si poglejmo te ključne štiri prednosti, ki jih ima živa voda, in sicer so to: veliko bolj kvalitetna hidracija, ki ustrezno hidrira čisto vsako celico v telesu in se tudi veliko bolje razstruplja in odplakne strupene snovi iz telesa. Potem živa voda omogoča tudi hitrejšo regeneracijo mišic po vadbi, ko se telo veliko lažje bori proti zakisanosti vseh celic, hkrati pa živa voda omogoča tudi konec krčev v mišicah. Nikakor pa ne smemo tudi mimo tega, da živa voda omogoča tudi veliko boljši napredek pri treningih.

 

Se ti te prednosti ne zdijo pomembne?

Če ne, naj ti zaupam, da je to osnovna stvar, ki mora biti zadovoljena v tvojem telesu, da se procesi pravilno izvajajo. Ko nam enkrat živa voda omogoči te temelje, se veliko bolje počutimo in imamo tudi več energije za to, da se ukvarjamo z raziskovanjem stvari, ki jih tudi potrebujemo in imamo tudi veliko več energije ter smo bolj učinkoviti. To pa vam je že bolj pomembno, kajne?

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja