Servis tiskalnikov in multifunkcijskih naprav

servis

Če za svoje delo uporabljate tiskalnike ali druge multifunkcijske naprave je najbolj neprijetno, če se ta pokvari. Običajno se to zgodi v času, ko jih najbolj potrebujemo in nujno potrebujemo dokumente. Najbolje je, da imate v podjetju, kjer ste kupili ali najeli svojo napravo že dogovorjeno, da izvajajo tudi preglede in morebitne popravke (npr. za Konica Minolta servis).

tiskalnik1

Strokovni Konica Minolta servis

Naprave potrebujejo redno vzdrževanje. Strokovnjaki za Konica Minolta servis so potrjeni s strani proizvajalcev in so usposobljeni, da pregledajo celotno delovanje naprave in uredijo mehanske ali programske napake, ki vam onemogočajo njihovo uporabo. Že ob namestitvi in nastavitvi naprave ali pa ko izvajajo Konica Minolta servis, vam nudijo tudi svetovanje, kako jo uporabljati, da bo kar se da dolgo delovala in se deli ne bodo obrabili. Vseeno pa vam ob obrabi nudijo tudi menjavo posameznih delov.

konica minolta

Barvni in črno belih laserski printerji in popravilo

Konica Minolta servis je možen za barvne laserske naprave, kot tudi za črno bele. Slednje najdete v formatu A4 in A3, ki prenesejo manjše in večje obremenitve. Katerega izbrati se posvetujte s strokovnjaki, saj je pomembno, da strokovnjak pozna vaše želje in ima informacijo, kakšna bi bila mesečna obremenitev. Nudijo konstantno kvaliteto dokumentov in zanesljivo ter okolju prijazno delovanje (izpolnjujejo in dosegajo standarde za varovanje okolja).

V primeru napake ali okvare je najbolje, da poiščete hitri servis, sploh v primeru,, da ima vaš printer visoko obremenitev in se ga veliko uporablja. Odzivnost tehnikov je odvisna od oddaljenosti oziroma dosega, ampak običajno, se vsaj na območju Ljubljane z okolico odzovejo v maksimalno dveh urah.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja