Stave in kako najti pravo stavnico zase

william hill

Pri izbiri ustrezne stavnice za vas, morate upoštevati več faktorjev, kot so kvote, bonusi, promocije, način vplačil in izplačil, preglednost same strani. Nekateri izberejo način, da polagajo stave v eni sami stavnici, spet drugi prenašajo svoj izkupiček iz ene stavnice na drugo in igrajo tam, kjer sta trenutna kvota in bonus najboljša. Izredno pomembno je tudi, da izredno dobro poznate šport in ekipo na katero stavite. Zato pred stavo poizvejte čimveč o posameznikih, ekipi in nasprotnikih. Že ena sama poškodba v ekipi lahko namreč popolnoma spremeni izid tekme.

 

Polaganje stave za začetnike

 

Večina stavnic je izredno enostavna za uporabo, zato lahko tudi začetniki položijo svoje prve stave. Za začetek bo verjetno šlo za enostavne stave, pozneje pa boste stavili več kombinacij. Na forumih stavnic najdete tudi dnevno sveže stavne nasvete. Stave pa vas lahko kaj hitro zasvojijo, zato je potrebno igrati premišljeno in preudarno, in seveda po svojih zmožnostih. Trenutno so dobri časi za začetnike v polaganju stave. Stavnice so namreč veliko izgubile med pandemijo koronavirusa in vam zato sedaj ponujajo še posebej privlačne nagrade, bonuse in promocije. A ne pozabite, naj stave ostanejo vir veselja, vznemirjenja in navdušenja, ne pa vaše prekletstvo.

Kako postavljati najboljše stave

stave

 

Športne stave so vir dobička posameznikov in neizbežno spremljajo športne dogodke. Zato lahko tudi sami, za zabavo, poskusite izkoristiti svoje znanje razmer v vašem najljubšem športu. In zraven še zaslužite za npr. dopust na morju. Ob sami registraciji vam večina stavnic ponudi bonuse in promocijske ponudbe, ki jih lahko pametno izkoristite. Nekateri igrajo celo tako, da izkoristijo samo bonus in ne vlagajo svojega denarja, če res niso 100% prepričani v zmago. Polaganje stave za zabavo in hobi je privlačno in zabavno. A veste, da lahko na primer stavite tudi na to, katera pesem bo zmagala na Evroviziji?

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja