Stenske in talne ploščice za teraso in balkone

Če želite nadgraditi slog zunanjih površin, so keramične ploščice za teraso in balkone idealna izbira, saj lahko izbirate med številnimi barvami, detajli, obdelavami in dimenzijami. Poleg tega je keramika zelo kakovosten material, ki ima dolgo življenjsko dobo in je enostaven za vzdrževanje. Zunanja keramika pa je posebej izdelana za zunanje talne in stenske površine.

 

V specializiranem podjetju Keramoteka z razstavnim salonom na Vrhniki so na voljo keramične ploščice za teraso, ki jih izdelujejo priznane blagovne znamke. Izbirate lahko med različnimi barvami, slogi, formati in dimenzijami. Na voljo pa so tudi drugi materiali, kot je klinker, rdeča glina in porcelan. Slog lahko dopolnite tudi z dekorativno keramiko.

Ploščice za teraso v različnih formatih in obdelavah

Že same dimenzije keramike ustvarjajo različne sloge, pri čemer lahko izbirate med majhnimi, srednjimi, podolgovatimi in večjimi formati. Največkrat so manjše ploščice za teraso in balkone najbolj primerne za namestitev na stene, saj ustvarjajo videz mozaikov, katerim lahko dodate dekorativne elemente po izbiri. Večji formati pa so bolj primerni za polaganje na tla.

ploščiceza teraso

Na drugi strani lahko izbirate tudi med različnimi detajli in obdelavami. Ratificirana talna keramika za zunanje površine je gladkega videza in deluje kot nekakšna plošča. Pri tem lahko dodate tudi različne mozaike in dekorativne ploščice za teraso, s čimer boste ustvarili razmejen slog, še posebej, če gre za večje prostore brez definiranih zidov.

Zunanje ploščice za teraso, balkone, vhode in drugo

Zunanjo keramiko lahko uporabite na različnih površinah, kot so balkoni in predeli, kjer se iz notranjih prostorov prehaja na zunanje površine. Lahko jih namestite tudi na stene vhodov in fasado nadgradite s keramiko v ujemajočih se barvah, kar še posebej poudari okna in vrata. Lahko jih namestite tudi na stene ob zunanjih stopnicah in površine z bazenom oziroma masažno kadjo.

keramoteka

V specializiranem podjetju Keramoteka boste našli tudi ploščice za teraso, ki jih proizvajalci izdelujejo tako za notranje kot zunanje površine, zato jih lahko med seboj kombinirate, da bi ustvarili enoten slog. Podjetje ponuja tudi polaganje keramike, kar nudi svoje prednosti.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja