najem kobija

Iščete zanesljiv in ugoden najem kombija? To danes lahko poiščete že kar z udobja svojega doma. Na spletu obstaja veliko dobrih in zanesljivih ponudnikov, ki ponujajo poceni najem kombija. Pri večini najdete večje število kombi vozil za prevoz tovora in oseb. Eden izmed boljših ponudnikov, katerega najdete tudi na spletu je podjetje Agio.

najem kombija

Najbolj popularna izbira

Eden izmed najbolj pogosto izposojenih vozil je Renault Trafic 8+1. To je Pet vratno vozilo za 9 ljudi z radiem in klimo. Ta model omogoča prijetno in udobno potovanje za do 9 oseb s prtljago. Široka drsna vrata in nizka stopnica omogočata preprost dostop do svetle, prostorne notranjosti. Panoramska okna, ki so del standardne opreme, pa so tista, ki nudijo dobro preglednost in veliko svetlobe. Učinkovita zvočna izolacija in oblazinjenje zagotavljajo nizko raven hrupa. Traficova vsestranskost bo zagotovo izpolnila vse vaše zahteve, kot so prilagodljivost prostora za potnike in prostoren prtljažnik. Ta zagotavljata optimalno uporabnost, konfiguracijo sedežev pa lahko brez orodja spremenite v nekaj minutah.

Sedeži so izjemno nastavjivi in prilagodljivi za vse vrste situacij. Lahko se obračajo, nagnejo, premikajo in nekateri celo odstranijo za dodaten tovorni prostor. Vključena je tudi varnostna mreža za prednjimi sedeži ali sedežnimi klopmi, katera ščiti potnike pred nepritrjenimi predmeti v prostoru za tovor.

najem kombija1

Vključene storitve

Ob taki izposoji lahko pričakujete naslednje prednosti:

  • Poceni najem kombija
  • Brezplačna dostava ali prevzem v oddaljenosti 20 km od poslovalnice ponudnika
  • Urejen prevoz poškodovanega vozila k izbranem serviserju in dostava nadomestnega
  • Najem kombija s šoferjem
  • Možnost prevzema ali vračilo vozila izven delovnega časa
  • Neomejeni kilometri
  • Posebni popusti za redne stranke

Seveda so točne storitve odvisne od ponudnika, vendar dobri in zanesljivi ponujajo vse to. Primer super ugodnega podjetja kater, ima vse našteto vključeno svoji ponudni je podjetje Agio, katerega najdete na spletu.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja